Sådan bliver dit barn klogere en lille smule hver dag

Sådan bliver dit barn klogere en lille smule hver dag

Det er vigtigt, at hjernestimulering og indlæring er en fast del af dit barns hverdag. Det betyder ikke, at du skal kræve, at barnet læser hverdag. Der findes nemlig andre måder at opnå dette på. En rigtig god, men desværre overset måde at styrke barnets indlæringsevne og indlæring er, at synge sammen – også selvom det blot er et par sange om dagen.
 
Det er ikke alle, der forstår, hvordan det skulle gavne barnet at synge sammen med én eller begge deres forældre. Det handler hovedsageligt om, at de kan få forøget deres ordforråd, mens det stimulerer deres hjerneaktivitet, som dertil giver en bedre indlæringsevne. Derfor er det bestemt værd at allokere lidt tid til dette med dit barn på daglig basis.

Find inspiration til gode og sjov læring på nettet

En af de sjove måder, dit barn kan udvide sit ordforråd og i øvrigt blive klogere sammen med sine venner er ved at lære et par sjove vittigheder eller måske prøve at løse nogle svære og logiske gåder. På denne måde bliver barnet stimuleret og i øvrigt lære han eller hun et par gode jokes på samme tid. Du kan finde en masse gåder og vittigheder her. Siden er i øvrigt interessant, da den inkludere en masse andre spændende artikler om ordsprog, citater, talemåder og endda også digte.

Du bør også være fysisk aktiv med dit barn

Udover overstående, så bør du også lave nogle fysiske aktiviteter med dit barn. Det kan være nogle hyggelige og sjove børnelege. Hvis du ikke selv kan komme i tanke om nogle sjove lege, som du nemt og hurtigt kan lege med dine børn, så har de helt sikkert nogle ideer. Man lære en masse sjove lege i skolen, som de helt sikkert med glæde vil lære videre til dig.
 
Dog kan det klart anbefales at lave lege, hvor børnene samtidig lære noget om eksempelvis alfabet, matematik eller andet. Man kan eksempelvis lave en leg, hvor man skal sige et dyr eller et ord for hvert bogstav i alfabetet. Der er mange ideer og det er faktisk kun fantasien, der sætterne grænserne for, hvilke spændende og sjove lege, I kan lege.
Tags: