Sådan bliver du slank uden at dyrke motion

Sådan bliver du slank uden at dyrke motion

image title: 
dolgachov/123rf.com
Vil du gerne se netflix og ligge på sofaen, men vil du også gerne være sund og komme i god form? Så er det måske ikke umuligt, skriver Dagens.
 
Det kan næsten lyde for godt til at være sandt, men sådan er det ikke. Ny forskning viser nemlig, at man kan nøjes med at sluge en pille i stedet for at komme ned i træningscentret.
 
Forskere har tilføjet et særlig protein i mus og dermed øget musenes udholdenhed med hele 60 procent.
 
Det særlige protein kan dog ikke benyttes af mennesker, men forskerne mener, at forsøgene kan danne grundlag for at udvikle en pille til mennesker på længere sigt.
 
LÆS OGSÅ:
 
Forskningen viste, at mus der fik tilført det såkaldte PRAP protein både fik en bedre udholdenhed, bedre kontrol over deres blodsukker, ligesom de også opnåede et vægttab.
 
”Jeg er ikke i tvivl om, at det vil betyde, at man i fremtiden vil få en pille, som tilnærmelsesvis vil give samme effekt som træning,” siger den norske professor i biologi Kristian Gundersen til VG ifølge Dagens.dk
 
Da musene fik tilført proteinet, øgede det musenes evne til at løbe en trædemølle fra 160 minutter til 270 minutter. Det tog altså 60 procent længere tid, før musene ikke kunne løbe mere.
 
Hvad tænker du om en fremtidig pille?

Dagens.dk
Tags: 
Nøgleord: