Sådan! Camilla har tabt 92 kilo på 2 år

Sådan! Camilla har tabt 92 kilo på 2 år

image title: 
Foto: antikainen/123rf.com
Lige siden hun var barn har 25-årige Camilla Drabo været overvægtig. Hun havde ikke fysik til at løbe en tur, havde svært ved at gå op af trapper og turde ikke at gå i biografen. Men i marts 2014 besluttede hun sig for at hun ville tabe sig 100 kilo, og nu er hun næsten ved at være i mål.

Onsdag delte Camilla Drabo sin historie i et opslag på Facebook-siden ’Fies vægttab fra 140 til 70 kg’. Indtil videre har opslaget fået næsten 4000 likes.

Vægttabet startede da en af Camilla Drabos veninder spurgte, om de skulle gå på kur sammen. I starten nægtede Camilla at veje sig, men med en god overtalelsesevne fik veninden hende overtalt. Vægten sagde 192 kilo.

”Jeg fik virkelig et chok. Det blev et helt afgørende vendepunkt, og jeg bestemte mig for at slippe af med kiloene,” siger Camilla Drabo ifølge BT.

LÆS OGSÅ: Så mange kvinder bliver chikaneret på jobbet

Herefter tog hun en kold tyrker, stoppede med at spise søde sager og begyndte at motionere ved at gå ture og træne derhjemme.
Selv tvivlede Camilla på, at vægttabet overhovedet var muligt.

”Jeg havde aldrig troet, det var muligt. Det er sådan noget, man læser om, andre gør. Inden jeg startede, havde jeg afskrevet mig muligheden for et normalt liv. Nu tænker jeg, at hvis jeg kan, så kan alle da,” siger Camilla Drabo.

På syv måneder tabte hun de første 50 kilo. Hun meldte sig ind i et fitnesscenter og intensiverede træningen, da de resterende 50 kilo var sværere at komme af med.

Indtil videre har vægttabet haft stor betydning for Camillas liv. Hun har for nylig været i biografen for første gang i 10 år. Hun har også lige været i London. Det var første flyvetur i 10 år.

Til daglig læser Camilla Drabo dansk og kommunikation på Roskilde Universitet. Om et par uger bliver hun bachelor, dog regner hun ikke med at tabe de sidste otte kilo inden da.

Det er hun selvfølgelig ærgerlig over, men har stadig tænkt sig at kæmpe, til hun når sit mål.

Synes du, der er for mange fordomme om overvægtige?

BT
 
Tags: