Sådan er det gået deltagerne fra Bagedysten

Sådan er det gået deltagerne fra Bagedysten

image title: 
Foto: DR
Det er nu en uge siden, at vinderen af ”Den Store Bagedyst 2015” blev kåret, og Metroxpress har spurgt de tre finalister Micki, Pernille og Liv, hvordan det er gået dem siden.

Micki Cheng, 25 år, Randers
Micki har netop fået nyt som job kommunikationsmedarbejder hos Tulip i Randers, hvor han varetager deres interne kommunikationssystem. Han er samtidig i gang med at tage en kommunikationsuddannelse.

Har du fået tilbud om at lave mere tv?
"Nej, ikke endnu. Jeg håber selvfølgelig på at få lov til at skrive en kagebog. Jeg har i hvert fald masser af ideer. Der er mange, der skriver til mig, om ikke jeg vil lave en kage til deres fest. Det vil jeg rigtig gerne, men da det tager to-tre dage at lave en kage fra bunden, så jeg har desværre ikke rigtig tiden til det."

Hvornår har du sidst bagt en kage?
"I forgårs. Jeg bagte en lille lagkage for hyggens skyld. Efter 'Den store bagedyst' mistede jeg lysten til at bage, så det er først nu her, at jeg er begyndt rigtigt igen."

Hvornår skal du bage din næste kage?
"I aften. Jeg tror, jeg skal lave en bacon-kage til mine nye kollegaer. Efter man har været med i 'Den store bagedyst', er der kommet lidt pres på én. Så kan man jo ikke bare dukke op med en almindelig chokoladekage med glassur haha."

LÆS OGSÅ:

Pernille Stigsgaard Morthensen, 41 år, Brønshøj
Pernille er tilbage i sit job som folkeskolelærer, hvor hun underviser i matematik, biologi, geografi og håndarbejde. Hun har desuden været med til at optage nogle jule- og nytårs-bagedyst-programmer til DR. Så nu glæder hun sig bare over at have fået tid til familie og venner igen.

Har du fået tilbud om at lave mere tv?
"Ikke rigtigt. Jeg har fået nogle henvendelser fra folk, der vil have mig ud til arrangementer og bage og fortælle om, hvordan det var at være med i ' Den store bagedyst'. Jeg er lidt i gang med at finde ud af, hvad jeg egentlig vil bruge det her til."

Hvornår har du sidst bagt en kage?
"I går. Men jeg kan desværre ikke fortælle, hvad jeg lavede, da det var til tv."

Hvornår skal du bage din næste kage?
"Jeg holder lige en pause for tiden, så de næste par uger nøjes jeg med at bage grovbrød og boller. Så går vi i gang igen, når det bliver jul."

Liv Martine Hansen, 24 år Hjørring
Liv er tilbage i Hjørring, hvor hun fortsat arbejder som socialpædagog i Ungehuset Nord.

Har du fået tilbud om at lave mere tv?
"Jeg har travlt med en del møder og er ved at finde ud af, hvad der skal ske. Jeg vil på nuværende tidspunkt ikke udtale mig om, hvad det helt konkret er, men kan fortælle, at det vigtigste for mig er, at jeg er glad og laver noget, der gør mig i godt humør. Nu må vi se, hvad der sker."

Hvornår har du sidst bagt en kage?
"Det var i går. Jeg bagte en æbletærte til min lillebrors kæreste Idas klasse."

Hvornår skal du bage din næste kage?
"Hm.. Den næste bliver nok til Ungehuset Nord. Både pædagoger og unge efterspørger kage for tiden. Man skulle ellers tro, de havde fået nok efter at have været smagsdommere under bagedysten haha."

Hvem heppede du på i Den Store Bagedyst?

Metroxpress

 
 
 
 
 
 
Tags: