Sådan er I et lykkeligt par

Sådan er I et lykkeligt par

image title: 
Dean Drobot/123rf.com
Ifølge Woman giver nedenstående undersøgelse sit bud på, hvilke fire ting der kendetegner lykkelige par.
 
1. I har sex – ofte!
Hverdagen – vi kender den alle sammen. Den kan hurtigt komme i vejen klokken 22.00 om aftenen, hvor valget står mellem oprydning inden morgendagens gæster eller kvalitetstid med kæresten. Et studie viser, at par, der har sex minimum to til tre gange om måneden har 33 pct. større chance for at rapportere en højere grad af lykke. Et andet studie påpeger dog, at par der har sex hver anden dag opnår konstant lykkefølelse.
 
2. I er kærester – men også venner!

Forskeren John Gottman fortæller, at langvarige og lykkelige forhold bygger på et stærkt venskab. Ved siden af alle hverdagens daglige rutine, så skal I huske, at I også er kærester. Og ikke nok med det – I er også venner.
Husk, at din kæreste ikke kun er din søndagsputter. Hvis I har været sammen i lang tid, så husk at gå op i hinandens interesser.
 
LÆS OGSÅ: Dette undrer mænd sig over ved kvinder
 
3. Du bliver lykkelig med søvn!
Tænk, hvis vi alle bare kunne sove os til et godt forhold. Men sådan er det desværre ikke. Der er et studie, der viser, at du har lettere ved at falde i søvn, sover bedre, samt vågner knap så tidligt, hvis du er lykkelig. Et andet studie viser, at du sover bedre og føler dig tryg, hvis du har et godt forhold. Hvis du sover meget, så er det et godt tegn.
 
4. Hvis I har de samme alkoholvaner!
Et studie viser, at par, der har de samme drikkevaner, forbliver sammen i længere tid. Det er altså ikke så vigtigt, om I holder jer helt fra alkohol eller måske nyder at afslutte dagen med en god flaske rødvin – bare I gør det sammen.
 
Kan du nikke genkendende til ét eller flere af ovenstående punkter? 
 
Woman
Tags: 
Nøgleord: