Sådan får dansk kendispar det til at fungere

Sådan får dansk kendispar det til at fungere

image title: 
ammentorp/123rf.com
 Og det har Cecilie Haugaard og Christopher indset.
 
Begge parter har travlt med hver deres karriere, men ifølge Cecilie Haugaard kan det sagtens fungere.
 
”Hvis jeg er hjemme, så tager jeg med ham. Vi får det til at fungere ved, at vi bare tager med hinanden. Når han har lidt fri, så kan han tage med mig på skydning. Og når jeg har lidt fri, så kan jeg tage med ham på radiotour eller koncerter,” siger Cecilie Haugaard til SE og HØR, da de mødte hende til Elle Style Awards.
 
Det populære, danske kendispar har været kærester sammen siden 2014, og siden da er kærligheden kun vokset. Sidste år købte parret en lejlighed sammen til den lette sum af 11,9 millioner kroner.
 
LÆS OGSÅ: Legendarisk musiker er død
 
Der er vidst heller ingen tvivl om, at de er virkelig glade for hinanden. Parret har nemlig utalige gange lagt billeder af hinanden på de sociale medier, hvor de udtrykker deres kærlighed til hinanden.
 
Og da den danske popstjerne skulle undvære sin model i en længere periode, da hun skulle arbejde i USA, fortalte han om det savn, der er.
 
”Hun er kommet hjem efter at have været væk i nogle måneder, men jeg lever jo et hektisk liv, hvor jeg er på turné og lige er væk i nogle dage, men man får det selvfølgelig til at hænge sammen. Og jeg tror, at et af de vigtigste ting ved et forhold er, at man får lov til at savne hinanden lidt,” sagde Christopher til BT, da Cecilie var tilbage i Danmark skriver SE og HØR.
 
Ville du kunne leve så hektisk et liv og sjældent se din kæreste? 

SE og HØR
Tags: