Sådan får du den frækkeste valentinsaften

Sådan får du den frækkeste valentinsaften

image title: 
Michal Bednarek/123rf.com
Der er dem, der mener, at valentinsdag er årets mest romantiske dag og et must at fejre, når man er i et parforhold, og så er der dem, der mener, at det er en opreklameret, kommerciel undskyldning af en mærkedag.

Uanset, hvad du måtte mene, så er valentinsdag den perfekte anledning til at få gang i sexlivet igen og måske gøre nogle af de ting, som I normalt ikke får gjort. 

Af gratis oplevelser kan man eksempelvis give sin partner en pirrende striptease, man kan læse erotisk litteratur højt, eller man kan udleve en sexfantasi – alt sammen med henblik på at tænde ekstra op under hinanden.

LÆS OGSÅ: Måske er din valentinsdate allerede i dit liv?

Vil man derimod flotte sig og gerne bruge lidt penge på udskejelserne, er der flere forskellige ting, man kan gøre. Blandt andet kan man tage i sexshop sammen og investere i sexlegetøj og/eller frækt undertøj, eller man kan endda se porno sammen.

En anden mulighed er at købe ind til madsex, mens den dyreste udgave er at leje et godt hotelværelse og slå sig løs dér. Studier har nemlig vist, at kvinder har bedre sex på hoteller, fordi det får dem til at glemme de huslige pligter, der lurer i baghovedet inden for husets fire vægge.

Hvad kunne du godt tænke dig at gøre for din partner på valentinsdag?

Missgrey.dk
Tags: 
Nøgleord: