Sådan får du det bedste mobilnetværk

Sådan får du det bedste mobilnetværk

image title: 
Andriy Popov/123rf.com

Der er tre mobilnetværk, som formidler mobiltelefoni i hele Danmark. De er ejet af de største teleselskaber på markedet: Telia, Telenor, 3 og YouSee (en del af TDC Group). Tilsammen dækker deres signal næsten hele Danmark.

I Danmark konkurrerer mange udbydere på telemarkedet. Disse udbydere lejer sig ind og benytter sig af de ovennævnte mobilnetværk. Selvom flere selskaber tilbyder mobiltelefoni med eksempelvis 3’s eller TDC’s dækning, tilbyder de forskellige mobilabonnementer til forskellige priser.

Hvis du vil have et overblik over hvilket mobilnetværk din udbyder anvender kan du se det her.

LÆS OGSÅ: Et forkert fyldt køleskab kan gøre dig syg

Det kan være svært at gennemskue, hvem har den bedste dækning. De fleste ser TDC, Telia samt Telenors mobilnetværk som de ledende på markedet, hvor 3’s kommer næst i køen.

Alligevel kan det blive til en individuel vurdering, fordi de forskellige netværk i nogle områder yder bedre dækning end i andre. Det er derfor en god idé at navigere rundt på teleselskabernes dækningskort, så du kan danne et overblik over deres dækning i dit område.

Rent teknologisk og på 4G-området er TDC foran – det blev fastslået ved en undersøgelse foretaget af Teknologisk Institut i maj og juni 2017.
 
Har du den bedste dækning?
 
Kilde: Samlino.dk


Tags: