Sådan får du et frækkere 2018

Sådan får du et frækkere 2018

image title: 
Foto: Evgeniia Kuzmich/123rf.com/INDEHOLDER REKLAMELINKS
Kan man nogensinde have det FOR frækt? Nej, vel? Derfor synes vi, at der er god grund til at skrue op for varmen i 2018. Her er seks ting, der sikre dig, at 2018 bliver det frækkeste år, du endnu har haft.

1: Mere alenetid
Sex med andre er dejligt! Men du lærer dig selv endnu bedre at kende ved at have frække stunder med dig selv, og i takt med, at du lærer dig selv og din seksualitet bedre at kende, bliver du automatisk også en bedre elsker. Rent win win! Hos Sinful.dk er det eksempelvis et stort udvalg af sexlegetøj, og i øjeblikket kan du endda gøre et kup og spare op til 70 procent! Læs mere her

 2: Hav mere passioneret sex
Nogle gange er det selvfølgelig okay, at gøre det kort og godt, men går der lidt for lang tid mellem snapsene, når det kommer til passioneret sex, er det måske en god idé at stoppe op og tænke over, hvordan I får det vendt om. Måske skal I starte med at skemalægge, hvornår I tager jer tid til at dyrke sex, og I vil, før I får set jer om, pludselig få det gjort til en vane.

3: Udforsk dit sexliv
Består dit sexliv af den samme rutine hver gang? Så kast dig ud i nye udfordringer. Det kan være, at du skal investere i noget sexlegetøj, tage til sexolog eller deltage i en online webshop, som hjælper dig til at få sexlysten tilbage? I hvert fald er det vigtigt at udforske sexlivet, så gnisten bevares. 

4: Dyrk sex nye steder
Har I altid sex lige inden, I lægger jer til at sove? Foregår det altid i sengen? Hvad med at lave et nytårsforsæt om at prøve at dyrke sex et andet sted. Det kan være, at I skal tage bilen et afsides sted hen eller måske bare rykke ind i sofaen? Det behøver ikke at være voldsomt grænseoverskridende, men forandring fryder, også når det gælder steder at have sex.

5: Gør noget romantisk for din partner
Tag eksempelvis på et romantisk get-away eller book en lækker wellness-oplevelse. At komme lidt væk fra hverdagen kan gøre underværker for jeres intime forhold, og en afslappet atmosfære indbyder til fræk alenetid – sammen. Hos DuGlemmerDetAldrig.dk kan du dagligt finde gode tilbud på lækre oplevelser. Se de gode tilbud her.

6: Kys mere
Kys er vigtigt for at bevare intimiteten som par. Husk at kysse passioneret og længe, og lad være med at lade det hele gå op i tantekys. Lange våde kys er ofte første trin i sex-akten.

Har du nogle frække nytårsforsætter?

Se og Hør
 
Tags: 
Nøgleord: