Sådan får du mere romantik i dit forhold

Sådan får du mere romantik i dit forhold

image title: 
Foto: Inspirestock International/123rf.com
Er det som om, at jo længere tid du og din partner har været sammen, jo mindre romantiske er I over for hinanden? Sådan er der mange, der har det efter lang tid sammen. Det skal dog ikke betyde, at det ikke kan ændre sig. Her får du gode råd til hvordan.

1: Gør noget ud af dig selv
Alt for ofte føler folk ikke, at de skal gøre noget ud af deres udseende for at se godt ud for deres partner. Men dette kan ofte sende et signal om, at du tænker ”Vi er gift. Du vil altid være der, så jeg behøver ikke at gøre noget ud mig selv for at tilfredsstille dig”. Men falder du helt af på den, er der sandsynlighed for, at din partner har svært ved at se dig på en romantisk og ophidsende måde.

2: Tal pænt
At sige ”jeg elsker dig” er altid en god ide, så længe man mener det. Du kan også udvide de tre små ord ved at fortælle om dine drømme, dine håb og dine inderste tanker. Din partner kommer til at føle sig tættere på dig, ved at du lukker op omkring dine private tanker. Sørg desuden også for at fortælle, hvor glad du er for at være sammen med din partner, og hvad der gør, at I passer så godt sammen.

3: Rør ved hinanden
Kvinder klager ofte over, at deres partner kun rører dem, når de vil have sex. Men berøring gør, at man bliver tættere og højner niveauet af romantik mellem partnerne. Sørg for at ae din partner på kinden, at kramme hinanden og hold i hånden, når I er ude.

LÆS OGSÅ: Disse ting skal du lave i efterårsferien

4: Besøg jeres fælles fortid sammen
Var der et bestemt sted I ofte kom, da I startede med at være sammen? Eller noget bestemt I plejede at gøre? Måske så I en bestemt film? Jeres fælles historie som par vil fortsætte. De specielle oplevelser som I skaber sammen vil give jer et mere romantisk liv.

5: Vær alene med hinanden
Bruger man ikke tid alene sammen er der risiko for, at man vokser fra hinanden. Par med børn er nødt til at sørge for, at de også har tid alene med hinanden. Sørg for at finde mindst et par timer hver uge, hvor I kan være alene. Gå en tur, se en film, spis frokost sammen.

6: Sov længe sammen
Hvis I kan få tid til det, så brug søndag formiddag i sengen sammen, så I kan ligge og nusse og snakke uforstyrret under afslappede forhold.

Hvad gør du for at bevare romantikken i dit forhold?
Tags: 
Nøgleord: