Sådan får du mere selvværd

Sådan får du mere selvværd

I en presset hverdag med høje samfundsforventninger, så kan man ofte få en lav selvfølelse. Flere og flere bliver i dag sygemeldt med alvorlige diagnoser som stress og depression. I takt med dette, er der kommet et stigende fokus på egen-velvære. Når folk siger, at du skal lære at elske dig selv og gøre noget godt for dig selv – hvad mener de så? Hvis det var så nemt, havde du elsket dig selv for længst. Herunder får du et får gode tips til, hvordan du kan starte din rejse mod mere selvværd.

Acceptér at du lever dit eget, og ikke andres liv

De sociale medier, minder dig hele tiden på, hvordan andre lever deres liv. Det kan give dig en følelse af, at du også bør leve dit liv således. Ofte er det idylliserede billeder, som dukker op på instagram og når dit liv virker gråt og kedeligt, begynder du at tvivle på dig selv. Men du skal starte i dag. Mind dig selv på, at deres liv ikke altid er fest og farver. Hvad er der egentligt galt med dit liv? Er det kedeligt fordi du selv mener det er det, eller synes det kedeligt, fordi det vil være det i andres øjne? Så længe du er tilfreds, er dit liv præcist som det skal være.

Giv dig selv en make-over

En god start til højere selvværd, men også selvtillid, er at klæde dig i noget tøj, som får dig til at bruse af lækkerhed. Det modetøj, som er in lige nu, vil kunne få dig til at føle dig frisk og ”med på moden”. Det gælder både fra inderst til yderst. Lækkert undertøj gør, at du føler dig flot hele vejen rundt. Har du ikke tid til shoppeture, så er det godt at online mode er blevet nemt og ligetil. Du kan starte i dag, køb tøj online og mærk hvordan du gør noget godt for dig selv.
Tags: