Sådan finder du de helt rette Angulus støvler til dit barn

Sådan finder du de helt rette Angulus støvler til dit barn

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er de varme sommerdage, der indbyder til at lade børnene løbe rundt i bare tæer, ved at være et overstået kapitel? Måske er det i stedet ved at være tid til at få opgraderet garderoben, så du og dine børn er klar til at gå efteråret i møde? 

Læs med her i artiklen, hvor vi kommer med en række gode råd til, hvordan du køber de perfekte vinterstøvler til dit barn. Angulus, Ellesse, Bundgaard - det er ikke altid skomærket, det kommer an på. Det vigtigste er, at du får fat i et par støvler, der sidder godt på dit barns fod.
 

Hvilken pasform passer bedst til dit barn?

Har dit barn en bred eller en smal fod? Formen på dit barns fod er vigtig at tage med i betragtning, når du skal ud at købe fodtøj. Har dit barn en bred fod, vil der være mange skomærker, som er no go.

Angulus laver sko, der er specielt designet til børn med brede fødder. Og du kan endda ikke kun købe Angulus sko eller støvler til brede fødder. Angulus laver også modeller, der passer til børn med ekstra brede fødder. 
 

Køb aldrig dit barns sko for små - husk voksetillægget

At gå i for små sko er aldrig et rart bekendtskab. Når det kommer til børn, skal du derfor også være opmærksom på ikke at købe skoene for små. 

Små klemte tæer er ikke rart for dit barn, og klager dit barn over, at en sko eller en støvle er svær at få af eller på, skal du altid spidse ører og overveje, om du har købt sko i den rigtige størrelse og pasform.

Som tommelfingerregel skal der gerne være 1,5 cm i voksetillæg, når du køber sko til dit barn. Og det gælder uanset, om det er Angulus, Ellesse eller et helt tredje mærke, du er på udkig efter. 

Så er der god plads til dit barns tæer - men også til, at dit barn kan vokse en smule og stadig passe sine nye sko eller støvler. 
 

Er du i tvivl? Så få hjælp i en skobutik, der kender til Angulus og Ellesse

Det er ikke det nemmeste i verden at købe sko til dit barn. Og derfor kan det være guld værd at købe skoene i en butik, hvor du kan få hjælp til for eksempel at vælge de helt rigtige Ellesse sko eller støvler til dit barn. Så mindsker du risikoen for, at du kommer hjem med et fejlkøb, der aldrig kommer til at blive brugt.

 
 

Tags: