Sådan finder du den perfekte elevationsseng

Sådan finder du den perfekte elevationsseng

Sponsoreret indhold

Elevationssenge – og ja, generelt senge, er nødvendige for at opnå en ordentlig søvnkvalitet. Hvis du i gennemsnit sover otte timer om natten, betyder det, at du tilbringer 227,468 timer i din seng. Det er svarerende til 26 år af dit liv. Og derfor er der rigelig grund til at investere i en god og kvalitetsrigtig elevationsseng.
 
Elevationssenge er de seneste år blevet langt mere populære, idet de løbende kan indstilles i forhold til dine behov. Elevationssenge har flere muligheder end en almindelig seng med fire ben.
 
Vi har her samlet de fordele, der er ved elevationssenge, samt hvad du skal kigge efter, når du skal købe en ny elevationsseng.
 
Udkig på elevationsseng – bliv enig med din partnerInden du og din partner begynder jagten på den perfekte elevationsseng, er det en god idé, at I på forhånd bliver enige om grundlæggende elementer.
 
Det kan spare jer for en del tid i butikkerne, idet I ved, hvad I gerne vil teste, samt hvilke senge der ikke falder i jeres smag. Det handler om funktionalitet – altså hvad skal jeres fremtidige seng kunne? Hvor vigtigt er det for jer, at den har fjernbetjening eller app? Og skal den kunne mere end det gængse?
 
Desuden bør I tage stilling til pris og design, idet dette til dels går hånd i hånd.
 
Når I ser på elevationssenge, vil prisklassen være en anden, end hvis man sammenligner med en almindelig seng. Dette skyldes helt grundlæggende de yderligere funktioner, som en elevationsseng tilbyder.
 
En billig elevationsseng er som oftest ikke af den bedste kvalitet eller holdbarhed, hvorfor det kan være en fordel for jer at kigge efter tilbud, hvor der kan være penge at spare.
 
Ofte ses det, at mænd og kvinder har behov for forskellig hårdhed i deres madrasser. Hvis I tidligere har haft forskellige madrasser, kan I tage stilling til, om I har den rette madras. Eller om det eventuelt er tid til fornyelse.
 
Disse overvejelser kan I tage med, når I skal i butikken for at finde den helt rette elevationsseng.
 
Elevationsseng test – motor, bund og valg af fjedreNår du og din eventuelle partner er blevet enige om jeres behov, kan I nu så småt begynde at bevæge jer ud i butikkerne.
Igen er det på forhånd en god idé at vide, hvad I skal kigge efter. Når man køber elevationssenge, er der nemlig flere ting at være opmærksomme på. Disse ting er:
 

  • God og stabil motorx
  • Elevationsbunden
  • Valg af fjedre 

Først og fremmest bør du se efter, om den elevationsseng, du har i kikkerten, indeholder en stabil motor. Denne motor bør helst være produceret af en velkendt producent, så du ved, at kvaliteten er i top.
 
Når du finder en god og stabil motor, vil du opleve, at den oftest er lydsvag og har den bedste holdbarhed. Motorer af lav kvalitet har tendens til hurtigt at give problemer, samtidig med at de ofte har et højere lydniveau.
 
Derudover bør bunden på jeres elevationsseng indeholde en madrasbremse. Denne madrasbremse sikrer, at madrassen ikke glider, hvorfor du hele tiden vil have din madras i den rigtige position. Herunder bør du tjekke, at lamellerne har den rette kvalitet samt er justerbare. Sidstnævnte er en god mulighed at have.
 
Også valget af fjedre er vigtige i forhold til din søvnkvalitet. Det anbefales af flere eksperter at se efter en elevationsseng med posefjedre, pocket fjedre eller multipocket fjedre. Sidstnævnte er især en god idé til dig, der vejer mere end 95 kilo, idet disse fjedre understøtter din vægt langt bedre.
 
De største fordele får du ved en elevationssengNår du har fået skabt dig et overblik over dine ønsker samt reelle situation, kan du begynde at se på bestemte elevationssenge. Og fordi vi ved, at det kan være lidt af en jungle at kende forskel, kan du på senge-testeren.dk finde særligt udvalgte eksempler på de bedste elevationssenge. At have et udgangspunkt er altid en god start, når du skal købe noget nyt.
 
Når du køber en elevationsseng, vil du opleve fordele, som du aldrig vil kunne slippe igen. En elevationsseng giver dig mulighed for at indrette sengen lige efter dine behov. Også selvom dine behov er forskellige fra dag til dag.
 
Elevationssenge er især gavnlige for dig, som oplever muskulære udfordringer. Det kan enten være i nakke, øvre ryg eller lænd. For det er nemlig her, at elevationssengens fordele kommer dig til gode.
 
En elevationsseng kan ligeledes bruges til meget mere end blot at sove – selvom eksperter råder til, at man kun anvender sin seng til søvn. Idet du har mulighed for at hæve hovedgærdet, kan du læse et par sider i en bog, mens du sidder godt til rette. Nu kan du falde i søvn på en behagelig og komfortabel måde.
 
Vi ser ingen grund til at lade elevationssengen stå i butikken – gør du?