Sådan forkæler du din partner

Sådan forkæler du din partner

image title: 
Foto: Martin Novak/123rf.com/Indeholder reklamelinks

I et parforhold kan der ofte gå hverdag i den, og nogle gange går det hele lidt i stampe. Derfor er det en god idé engang imellem at skrue op for romantikken og forkæle din partner lidt. Her kommer vi med råd til, hvordan du kan sørge for at få din partner til at føle sig værdsat.

Parfume
En god duft kan man aldrig gå galt i byen med. For eksempel denne klassiker fra Cacharel, som du kan få for 349 hos billig-parfume.dk


Spil
Et godt brætspil er med til at holde din hjerne aktiv og sund, og kan få dig til at grine, ligesom det får dit stressniveau til at falde. En perfekt gave, hvis din partner er lidt presset. Samtidig er det en god og alternativ måde at bruge tid sammen. Vi kan anbefale familiespillet Ego, som bl.a. kan fås hos Bog&Ide.


Massage
Få din partner til at slappe af og overrask hende/ham med en dejlig omgang massage. Du kan enten købe et gavekort til en professionel massør eller købe en lækker massageolie og gøre det selv. Massageolie kan bl.a. købes hos Sexkanin.dk.


Chokolade
Vejen til de flestes hjerter går gennem maven, så du behøver ikke betale dyre domme for at forkæle din partner lidt ekstra. Køb evt. et stykke chokolade med hjem, når du har været ude at handle. Det vil du 100 procent ikke få skæld ud over ;-) 
Chokoladetrøffel med karamel fra Nicolas Vahé kan købes hos DuBuy.dk for 59 kroner. 

 

Hvad plejer du at gøre, når du skal forkæle din partner?


Tags: