Sådan forkæler man bedst sig selv i det nye år

Sådan forkæler man bedst sig selv i det nye år

image title: 
Rotpunkt
Tror du på nytårsforsæt? Eller er det meningsløst? Uanset hvad man mener, så er tanken om at starte på en frisk attraktivt. De typiske klichér er at man vil i bedre form eller spise sundere, men der er mange andre mulighede nytårsforsæt eller drømme, som man kan kræve af sig selv.


Ændre i hverdagen

Ens hverdag ender hurtig med at blive en rutinesag, og oftest tænker man ikke over hvad man kan gøre, for at gøre ens hverdag lettere og mere overskuelig. F.eks. hvis man har benyttet sig af den samme kaffemaskine i flere år, så kan det måske være en god idé at erstatte den, så man hver eneste morgen vågner op til en mere luksuriøs kop kaffe. Det kan måske virke som småting, men selv de små ting kan bidrage til en langt mere behagelig hverdag.

Større projekter

Man kunne også forsøge sig i større projekter. Nyt badeværelse kan umiddelbart virke helt uoverskueligt at gå i gang med, men hvis man kigger de rigtige steder, så kan man nemt, sikkert og forholdsvis billigt skabe et utrolig attraktivt badeværelse. Det minimalistiske badeværelse er stigende i popularitet, og når man først har fået et sat op, så har man dårligt lyst til at benytte sig af ejendommens resterende rum. Derudover, så kan man hurtig blive inspireret til at starte andre større projekter, måske trænger køkkenet også til en tur? Eller garderoben? Uanset hvad, så er der rigelig eksperthjælp at hente, så man derved sikre sig, at man ikke ender med at sidde fast med et halvfærdigt projekt.

Forkælelse

Det med at forkæle sig selv kan bidrage til ens hverdag på flere punkter end nyt materiale. Der er en vis motiverende faktor i, at man har mulighed for at købe eller skabe noget, som andre vil bemærke, og man selvfølgelig også selv er rigtig glad for. Det giver en lyst til at komme ud af sengen, og måske tage et par ekstratimer på arbejdspladsen. 
Tags: