Sådan går det Morten fra X Factor

Sådan går det Morten fra X Factor

image title: 
Foto: Andrey Armyagov/123rf.com
Selvom Morten Nørgaard fik at vide af dommerne, at han ikke kunne synge, vandt han alligevel danskernes hjerter og blev til dette års vinder af X Factor.

I dag fredag er det fire uger siden, at han tog vindertitlen stik mod bookmakernes og dommernes forudsigelser, og der har været travlt siden da.

”Efter ’X Factor’ har jeg spillet nogle koncerter rundt omkring i Danmark, og i weekenden var jeg på Færøerne og optræde. Der var en masse søde mennesker, der gerne ville snakke med mig, så det var rigtig dejligt,” fortæller en glad Morten Nørgaard til Ekstra Bladet.  

”Jeg har nok spillet seks koncerter og skal lave fire nye i weekenden, hvor jeg skal til Holstebro, Storcenter Nord i Aarhus og Ishøj. Jeg optræder med min vindersingle og med de sange, jeg har sunget i X Factor,” fortsætter han og påpeger, at der endnu ikke har været tilfælde, hvor han er gået i stå på scenen.

Ud over at vinde titlen som årets vinder af X Factor vandt Morten Nørgaard også retten til at udgive en EP i samarbejde med stjerneproduceren Dallas Austin og Sony Music.

Til trods for, at det snart er en måned siden, han vandt, er der stadig intet nyt om, hvornår han skal i studiet med den prominente producer.

”Jeg har været til opstartsmøde ved Sony, hvor jeg fik forklaret forløbet. Jeg skal til London og indspille med Dallas, men jeg ved
stadig ikke hvornår, desværre. Vi er i dialog angående, hvilke sange der skal være på min EP,” siger Morten Nørgaard og fortsætter:

”Det handler både om teksten, og hvordan lyden skal være. Vi har snakket om, at det skal tage udgangspunkt i min fortælling og min historie, men det kræver lige, at jeg har nogle sange, før jeg kan tage af sted. Jeg vil ikke skynde på det. Dallas skal bare have den tid, han skal bruge.”

LÆS OGSÅ: Sådan fandt X Factor-vært kærligheden

I søndags kom det frem, at Morten Nørgaard er den første X Factor-vinder, som ikke har formået at få et hit med sin vindersang.

Finalesangen ’The Underdog’ som Morten vandt med, er ikke blevet streamet og købt nok til, at den har fået en placering på den danske Top 40. Det er dog ikke noget, den 26-årige Morten lader sig gå på af.

”Det er sådan, det er. Det kan jeg ikke gøre så meget ved. Jeg synes, det er en god sang, som jeg godt kan lide, og jeg har da hørt den et par gange i radioen. Det var specielt,” fortæller Morten Nørgaard, som heller ikke føler, at han allerede er røget i glemmebogen.

”Jeg bliver tit stoppet på gaden, og hvis jeg tager et smut i biografen, vil folk have billeder, som de selvfølgelig også får. Det er sjovt. Der sker lidt af hvert, og det kan jeg godt lide,” fortæller han.

Hvad synes du om Mortens vindersang?

Ekstra Bladet
 
Tags: