Sådan gør du hjemmet smartere og livet lettere med en Google Nest

Sådan gør du hjemmet smartere og livet lettere med en Google Nest

SPONSORERET INDHOLD I SAMARBEJDE MED WAOO

Har du prøvet at gå i seng og glemt at slukke lyset? Eller synes du, det er irriterende at skulle hen til din enhed for at skifte musik, når du står i køkkenet og laver mad? Det er gårsdagens problemer, for med Google Nest flytter fremtiden ind.

Kan du nikke genkendende til ovenstående situationer? Eller har du brugt timer foran fjernsynet, og set programmer du egentlig ikke var interesseret i, fordi du ikke kunne finde fjernbetjeningen? Så kan du glæde dig over, at Waoo går sammen med Google for at gøre livet lettere for dig. Nu kan du styre lyd, lys og video i hjemmet med et ”hey Google”.

Det kan for mange lyde som ren science-fiction, og der er stadig lang vej til flyvende biler og weekendrejser til månen, men med Google Nest fra Waoo får du alligevel en forsmag på, hvad fremtiden bringer.

Mange forbinder måske et smart home med en snert af dovenskab. At kunne sidde i sofaen og styre alt elektronik, uden at skulle rejse sig. Det kan man også, men et smart home er så meget mere.
 

Gør hverdagen mere effektiv

Med en Google Nest er der næsten ikke grænser for, hvordan man kan indkorporere den i sin hverdag. Hvis man har et spørgsmål, kan man blot sige ”hey Google” og få svar via Googles søgemaskine.

Allerede fra du står op, kan Google Nest hjælpe dig. Du kan spørge, hvordan vejret bliver i dag, så du ved, hvilket tøj du skal tage på. Mens du spiser morgenmad, kan du spørge Google om idéer til opskrifter, lave en indkøbsseddel og den kan endda hjælpe dig med at tælle kalorier, hvis du går op i det. Google kan også fortælle dig, hvordan trafikken er lige nu, så du ved, om du har travlt. Alt sammen imens du er i gang med din sædvanlige morgenrutine.

Når du kommer hjem, kan du blot smide skoene og sige ”Hey Google! Tænd lyset, sæt min yndlingssang på anlægget og fortæl mig TV-programmet for i aften”.

Skal du spise en romantisk middag, eller er du bare på vej i seng, kan du med en enkelt sætning tilpasse lyset, som du vil. Har du et klimaanlæg, og vågner om natten og har det for varmt, kan du bede Google om at skrue lidt ned for temperaturen, så du kan sove videre uden at skulle rejse dig og selv skrue ned.
 

Nem at bruge og kompatibel med de fleste enheder

Google Nest er let at sætte op og nem at bruge. Den er kompatibel med mere end 5.000 smartenheder fra 400 brands, så der er en god chance for, at dine enheder virker sammen med den. Du kan bruge Spotify, YouTube Music og mange andre musiktjenester.

Alt du skal gøre er at sætte den til en stikkontakt, gå på dit WiFi, parre den med en smartenhed, og du er allerede i gang med at gøre dit liv lidt lettere.
Tags: