Sådan giver du din indretning en overhaling med få midler

Sådan giver du din indretning en overhaling med få midler

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du lyst til, at der skal ske noget derhjemme, men har du samtidig ikke lyst til at bruge alverdens penge på nye møbler og ting? Du kan sagtens skabe forandring i din indretning, uden det behøver at koste alverdens. Det kræver blot, at du tænker kreativt og lidt ud af boksen. Her kan du få inspiration til, hvordan du kan friske din indretning lidt op.
 

Giv dine møbler nyt liv 

Når du gerne vil gøre noget nyt ved din indretning, kan det være fristende at tænke, at du er nødt til at skifte mange af dine møbler ud. Dette er dog slet ikke tilfældet. Faktisk kan du bare give din egne møbler nyt liv. Hvis du har en gammel kommode, kan du slibe den ned og male den i en helt ny farve og give den nye greb. Pludselig har du en kommode med et helt nyt udtryk. Har du en sofa eller nogle stole, der trænger til en make-over, så opfrisk dine møbler med flot møbelstof til polstring af hynder og møbler. Du kan komme rigtig langt, hvis du kigger på hvert enkelt af dine møbler og tænker over, hvordan du kan ændre noget på det.
 

Lav din egen kunst til væggene 

Hvis der er noget, der kan pynte i et rum, så er det, når du hænger ting op på væggene. Malerier og plakater kan dog godt være ret dyre. Specielt hvis du gerne vil lave en hel billedvæg. Derfor kan du i stedet springe ud i at lave din egen kunst til væggene. Det er nemlig både langt billigere og sjovere. Samtidig får din indretning automatisk et personligt præg. Det er bare at finde noget papir eller et lærred og så male løs. Du behøver ikke at være god til at male for at lave kunst til dine vægge.

 
Tags: