Sådan hjælper Mikkel Kessler syge Mopper

Sådan hjælper Mikkel Kessler syge Mopper

image title: 
Foto: catalin205/123rf.com
For omkring et halvt år siden fik Ann Patricia, bedre kendt som Mopper, konstateret en alvorlig sygdom, som har rystet hele Brygge-familien.

Men takket være sin berømte søn, Mikkel Kessler, så har hun nu fået en ny hobby, som kan have betydning for hendes sundhed.

Til trods for, at Mopper er nødt til at få mad gennem en indlagt sonde, så gør hun en indsats for at holde sig i gang. Hun har lagt cigaretterne på hylden og så har hun fået en motionscykel af sønnen.

”Det er én, jeg har fået af Mikkel Kessler himself,” siger hun stolt i programmet, mens hun viser cyklen frem og tilføjer, at hun tager en tur på den hver morgen.

Det sker på Mikkel Kesslers befordring. Hver morgen klokken fem invaderer han sin mors hjem og ligger på hendes sofa, indtil hun vågner, så kan på en kærlig måde kan tvinge lidt sundhed i 78-årige Mopper.

LÆS OGSÅ: Sådan sparer du tid om morgenen

Hun var dog noget chokeret den første gang, Mikkel dukkede op tidligt om morgenen.

”Jeg gik ud og pruttede og alt det der, man gør. Og så gik jeg ud i køkkenet, og så så jeg nogen stå der, og jeg tænkte: 'Der kan ikke være nogen i køkkenet?' Men der var Mikkel i gang med min maskine,” siger hun med henvisning til sin juicepresser.

Det tidlige tidspunkt passer ikke rigtigt Mopper, der hellere vil sove end at cykle, men barnebarnet Stephanie Karma Christiansen smiler alligevel af Mikkel Kesslers gestus:

”Han elsker sin mor overalt på jorden, og det kan man godt mærke nu - han søger hende,” siger hun.

Ville du gøre det samme som Mikkel Kessler, hvis en du havde kær blev alvorlig syg?
 
BT