Sådan holder I gnisten ved lige

Sådan holder I gnisten ved lige

image title: 
Foto: rido/123rf.com
Ingen forhold er ens, og der er mange meninger om, hvordan man bedst får samlivet til at fungere. Og der er flere ting, du bør undgå, hvis du og din partner skal trives sammen.
 
For det første bør du undgå helt basale ting som at holde regnskab indbyrdes, for i sunde forhold nyder begge parter nemlig at give lige så meget som at modtage. Lykkelige par skændes også sjældent om praktiske ting som rengøring, børn og madlavning.
 
Derudover er det en god idé at være spontan og opretholde romantikken, mens man også skal huske at kysse og variere sit sexliv.
 
Når der på et tidspunkt kommer børn, begår mange den fejl, at de altid prioriterer børnene først, men der kan man med fordel sætte tid af til samvær med sin partner – uden børn vel at mærke.
 
LÆS OGSÅ: Derfor blev Caroline Wozniacki droppet før brylluppet
 
Et andet brugbart råd, som nok mest er rettet mod kvinderne, er at være tydelige i forhold til behov og forventninger. Mænd er ikke tankelæsere, og mange er dårlige til at opfatte kvinders eller ret åbenlyse hentydninger, så tydelig kommunikation er vejen frem.
 
I alt tæller listen 25 punkter, som lykkelige par aldrig begår, men mange af disse skal nok tages med et gran salt. Det sidste punkt slår i hvert fald fast, at der ikke er en facitliste for et sundt forhold, da mennesker trives på forskellig vis.
 
Hvis du har fundet ægte kærlighed, er du ikke i tvivl, og har du det, er der gode chancer for, at du og din partner får det til at fungere. 
 
Hvad kendetegner et sundt forhold for dig?
 
MSN
 
Tags: 
Nøgleord: