Sådan investerer du sikrest i bitcoins

Sådan investerer du sikrest i bitcoins

Sponsoreret indhold

Nye regulativer gør handel med kryptovaluta til en god fremtidsinvestering
 
Du har helt sikkert lagt øre til både fortalere og modstandere af investering i kryptovaluta såsom bitcoin – og der er grund til at være skeptisk i forhold til begge siders argumenter. Sidste efterår kunne bitcoin fejre 10-års fødselsdag og som den mest kendte kryptovaluta har bitcoin da også været meget i søgelyset. Det er dog ens for alle kryptovalutaer, at kursen kan svinge voldsomt på daglig basis – helt op til 10%!

Regulativer giver en lovende fremtid for investorer

De store udsving i kursen kommer af, at kryptovaluta ikke reguleres af nationale pengeinstitutter som de almindelige former for valuta. Denne udfordring har gjort handlen med kryptovaluta ganske spekulativ, da mange forskellige faktorer og sammenfald enten kan bringe til en skyhøj kurs eller et pludseligt fald, som ingen har kunnet forudse.
 
I forhold til bitcoin har tendensen dog generelt været stigende siden 2017 og vi ser endnu en stabilt voksende kurs i 2019. Dette har højst sandsynligt at gøre med de lovende nye regulativer for kryptovaluta, der i øjeblikket er under udvikling og som givetvis vil træde i kraft i 2020.
 
Disse regulativer vil sørge for langt mere stabile kurser og færre voldsomme udsving, hvilket selvfølgelig er med til at forny interessen omkring investering i bitcoins og de andre kryptovalutaer. Har du overvejet at investere lidt af dine sparekroner i fx bitcoin, bør du derfor snart rykke, inden den voksende efterspørgsel sender priserne til vejrs.

Hvordan investerer man bedst og sikrest i kryptovaluta?

Der findes mange forskellige online platforme for køb og salg af kryptovaluta, så det er op til dig at læse grundigt om deres betingelser og de former for investering, platformene kan tilbyde dig. Der findes såkaldte robot-investeringer, hvor platformen reklamerer med, at du blot skal sætte et beløb ind, hvorefter dine penge automatisk investeres efter en “super algoritme” og du er sikret et stort overskud allerede fra dag 1 – og dette er naturligvis alt for godt til at være sandt!
 
For at få kunne hente en mere fortjeneste ud af dine investeringer i fx bitcoin, må du forholde dig mere aktivt til din investering. Vælg derfor en handelsplatform, hvor du selv kan råde over din investering ud fra en mere aktiv strategi, fx ved at sælge lidt ud af dine bitcoins, når kursen er gået et bestemt antal procent op. På den måde vil du støt og sikkert generere et overskud fra alle dine investeringer.
De bedste online handelsplatforme for kryptovaluta hjælper dig til at tjekke kursen og holde dig til din valgte investeringsstrategi. Du bør derfor vælge en platform, der er nem at gå til og som giver dig et godt overblik. En populær og brugervenlig platform er eToro, hvor du nemt kan investere ud fra din egen strategi og dermed løbende vil generere små overskud. Du finder en god eToro begynder guide her, så du kan komme fornuftigt i gang med at investere i kryptovaluta – og i fremtidens teknologi.