Sådan kan du gøre din firma uniform mere personlig

Sådan kan du gøre din firma uniform mere personlig

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Nogle arbejdspladser insisterer på at medarbejderne skal have tøj på, hvor virksomhedens logo eller motto fremgår. Dette er der intet galt i, og det har mange fordele for virksomheden. Dog kan det være en smule belastende at være medarbejder, som efter to uger er trætte af at gå i firmatøjet. Dette er specielt hvis tøjet ikke er i god kvalitet eller sidder dårligt på en, og derfor er det vigtigt, at man insisterer overfor sin arbejdsplads at man får kvalitetstøj. Der er mange steder, hvor dette kan købes, men en af de bedste steder er y-design.dk, hvor kvaliteten kommer først og man har flere muligheder end bare en almindelig t-shirt. 

Læs mere nedenfor hvordan man bedst muligt personliggør arbejdsuniformen. 
 

Det handler om at arbejde med det man har 

Alt efter hvilken arbejdsuniform man har, har man forskellig at arbejde med. De fleste steder har bare en almindelig arbejds t-shirt, som giver en mange muligheder for at style det forskelligt. Det er de færreste arbejdspladser, som har det ligesom Footlocker hvor arbejdsuniformen ligner noget taget fra en amerikansk fodbolds dommeruniform. 
Når man ved hvad man har at gøre med, er det lettere at finde ud af hvad man kan gøre for at beholde lidt identitet og personlighed. Ofte handler det om at finde ud af hvilke farver, der går til virksomhedens logo og derefter krydsreferere det med hvilke farver man har det bedst i. 
 

Gør det til dit eget 

Når det kommer til at gøre firma-uniformen mere personlig, handler det ofte om at gøre det til ens eget. Det betyder blandt andet man med t-shirten kan gøre flere ting. Hvis man tager udgangspunkt i t-shirten er der mange ting, som man kan gøre. Blandt andet kan man eksperimentere med pasformen, hvor man kan gå over-sized. Derudover kan man forsøge at lave et french-tuck eller køre det hele ned i buksen for at give det et andet look. 
 

Lad skoene være det vilde ved outfittet

Hvis man har det bedste i et par almindelig jeans, og lade arbejds t-shirten være det, som den er, kan man gå all-in på skoene. Skoene er ofte ankeret på outfittet, som binder det hele sammen, men da mulighederne indskrænkes af uniformen kan man ofte slå sig løs når det kommer til skoene. Derfor skal man ikke være bange for at gå lidt amok, når det kommer til ens sko valg. 

 
Tags: