Sådan kan du opnå større selvforståelse ved hjælp af stjernetegn

Sådan kan du opnå større selvforståelse ved hjælp af stjernetegn

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du nogensinde stillet spørgsmål ved dine eller en bekendts adfærdsmønstre og handlinger? Er du nysgerrig på, hvordan stjernerne og stjernetegn kan have indflydelse på dit liv? Og føler du nogensinde, at der må være noget større, der påvirker livets gøren og laden? Hvis du har undret dig over nogle af disse spørgsmål, så er du ikke alene.

I løbet af det 21. århundrede er astrologi og dermed læren om stjernetegn blevet mere og mere populært. Mon ikke der derfor er noget om snakken og den stigende interesse inden for emnet?
 

Stjernerne kan have en effekt på dig

Stjernetegn og astrologi er en ældgammel videnskab og kan have en effekt på dig og din personlighed. Din fødselsdato og dermed solens placering på himlen, da du blev født, kan fortælle meget om, hvordan du agerer i forskellige situationer. Eksempler på disse situationer kan være i venskaber, parforhold og i arbejdssammenhænge.

Dit stjernetegn kan gøre, at din personlighed kan have specifikke træk, der er unikke for lige præcis dit tegn. Når du kender disse træk, kan det hjælpe dig med at finde ud af, hvem du er som person, samt hvordan du kan bruge denne viden om dig selv til din fordel.
 

Stjernetegns påvirkning af kærlighed og relationer

Når man snakker stjernetegn, falder samtalen hurtigt på tegnenes indbyrdes kompatibilitet med hinanden. For nogle tegn passer bedre sammen end andre. Helt overordnet kan man kategorisere tegnene efter, hvilket af de fire elementer, de er styret af. Hvert af tegnene er enten styret af vand, luft, jord eller ild og ud fra disse elementer, kan man få en idé om, om ens forhold har stjernernes velsignelse. Tegnenes elementer kan fortælle om, hvilke forhold, der bliver drænende i længden, hvilke der går op i en højere enhed, og hvilke der helt bogstaveligt talt står skrevet i stjernerne.
 
Udover at alle stjernetegn fungerer godt med tegn fra deres eget element, er kompatibiliteten mellem elementerne rimelig logisk, når man tænker over det:
- Lufttegn og ildtegn fungerer godt sammen, da ilt gør en flamme stærkere.
- Jordtegn og vandtegn fungerer godt sammen, da vand giver liv til planter.
- Vandtegn vil ’slukke’ ildtegn og ildtegn vil ’fordampe’ vandtegn.
- Jordtegn er for solide for lufttegn, der er mere luftige og fleksible.
 

Den historiske videnskab bag astrologi

Astrologi er læren om nattehimlens stjernebilleder og hvordan ændringerne i disse og planeternes positioner formodentligt kan påvirke menneskets hverdag og personlighed.

Stjernetegnene har hver især deres egne datoer, som afhænger af, hvornår solen står i tegnenes stjernebillede. Disse datoer blev fastlagt af astrologer i 1922. Det er også solens position i forhold til jorden, der afgør, hvilket tegn man er født ind i.

Himmelen har altid fascineret mennesket, og når man kigger op på nattehimlen på en kølig og stjerneklar sommernat, kan man sagtens forestille sig, at stjernernes placering kan påvirke livet på jorden i en eller anden forstand.

 
Tags: