Sådan kommer din idrætsforening på kortet

Sponsoreret indhold

Er du med i en idrætsforening eller ønsker at få flere til din klub, så kan du læse denne guide. Denne guide er nemlig en ide til dig, som har brug for, at der skal ske noget i din klub, sådan så du kan holde klubben i live og få flere idrætsudøvere til klubben.

Find ud af hvad der er populært

Som udgangspunkt i din idrætsforening, bør du finde ud af, hvilke sportsgrene og motionshold der er populære. Har du de rigtige hold, er der også flere, der deltager. Populære hold kan søges på nettet, eller du kan sende en rundspørge rundt til dine nuværende medlemmer i klubben, så du kan se, hvad de synes kunne være godt.

Et forslag til noget populært i klubben kan være jumping fitness, som er en ny og anderledes træningsform, hvor man hopper og laver forskellige øvelser i varieret tempo på sin trampolin, mens man kan holde i en stang, der sidder fast til trampolinen, så man ikke falder. Det er en rigtig alternativ og sjov metode, som hjælper dig med at dyrke motion og forbrænde kalorier, mens du har det sjovt.

Derudover kan du lave events, så dine medlemmer kan lære, hvordan man spiser sundt og træner rigtigt. Det kan være med til at få flere medlemmer til din klub.

Kom forrest i søgefeltet

Når potentielle nye medlemmer søger omkring sportsgrene, som din klub tilbyder, så handler det om at få din klub frem i søgefeltet på Google. Det er der flere måder at gøre på. Men først og fremmest handler det om søgemaskineoptimering, som handler om at optimere din hjemmeside, så du kan komme højt op på Googles søgeresultater. Det handler om at få sin hjemmeside til at se utrolig godt ud, være hurtig og let at navigere rundt i. Du skal have noget relevant indhold og gode beskrivelser af, hvad dine forskellige sportsgrene er, hvornår de er og hvad det koster at deltage i.

Så kan du enten vælge at bruge penge på at komme op på Google. Det er en længere proces og kan være rigtig dyrt. Du betaler nemlig for bestemte søgeord. En anden måde kan være den organiske metode. Det kræver at din idrætsforening bliver linket til en masse gange fra relevante og gode artikler og hjemmesider.

Det hele kan du heldigvis også købe dig hjælp til, hvilket jeg kommer ind på længere nede.

Ha de rigtige tilbud klar til dine medlemmer

Når du skal have nye medlemmer, bør du tilbyde og gøre noget i klubben, som andre idrætsforeninger ikke tilbyder. Eller som du har et bedre tilbud til. Det kan være alt fra billigere priser, større idrætsgren portfolio eller ekstra gode tilbud eller rabat til spa afdelinger, svømmehaller, fitness centre eller få et samarbejde med en fysioterapiklinik, hvor dine medlemmer kan få hjælp til at blive diagnosticeret, behandlet eller genoptrænet. Det kan de hos copenhagenphysio.dk, hvor dine sportsskader kan komme i fokus og blive hjulpet.

Få råd til at opnå succes i idrætsforeningen

Det overstående er ikke noget, man gør fra dag til dag, det kan være dyrt og tage lang tid medmindre man får hjælp til det. Det er dog ikke helt billigt at få hjælp til det, men man kan spare en masse tid. For at få råd til både at komme højt op på Google og have de rigtige tilbud til nye medlemmer, så du kan blive fundet på kortet, så kræver det, du er villig til at betale prisen.

Noget du kan gøre, er at investere. Ved at investere, kan du få dine penge til at arbejde for dig. Det kan være svært at lære og investere, og der findes mange sider på internettet, som prøver at hjælpe dig. Men hvad passer og hvordan lærer du det bedst. Noget du kan læse, for at lære hvordan du kommer i gang med at investere er bogen: ”Min Investering” skrevet af Christian Soelberg Due. På den måde kan du få maksimalt ud af opsparingen i idrætsforening og råd til en bedre fremgang.