Sådan kommer du billigt til sydens sol

Sådan kommer du billigt til sydens sol

image title: 
Foto: Lev Kropotov/123rf.com
Der er godt nok stadig nogle måneder, til det er sommerferie, men hvis du som så mange andre planlægger en rejse sydpå, bør du så småt gå i gang. Rejsesøgemaskinen Momondo har nemlig lavet en undersøgelse omkring, hvordan man sparer flest penge på sin rejse.

Her fandt Momondo blandt andet ud af, at det bedst kan betale sig at rejse tirsdag aften, hvis det er til en populær feriedestination, ligesom man sparer penge, hvis man køber sin flybillet senest 52 dage før afrejse. Derefter bliver det nemlig kun dyrere.    

”Gennemsnitsbesparelsen på at købe billetten, når den er billigst – i modsætning til at købe den, når den er dyrest – er 22 procent. Så det kan virkelig betale sig at være tidligt ude, når sommerferien skal bestilles,” fortæller Lasse Skole Hansen fra Momondo.

LÆS OGSÅ: Nyhed: Folk kan se, når du stalker dem på Facebook

Den mest søgte destination blandt danskerne med afrejse mellem 1. juni og 31. august 2017 er Malaga efterfulgt af Bangkok og Palma de Mallorca. Dernæst følger klassiske storbyer som New York, Barcelona og Los Angeles, mens Bali kommer ind på syvendepladsen som ny destination i top 10.

”Det er vanskeligt at angive én årsag til dette, men vi ser netop mange af de mellemøstlige netværksselskaber såsom Qatar og Emirates køre mange kampagner, hvor der er gode priser til netop Bali. Så det er virkelig en destination, der er kommet på danskernes radar,” vurderer Lasse Skole Hansen.

De sidste tre destinationer på top 10 er Alicante, Miami og San Fransisco.

Skal du på ferie til sommer, og hvor skal du i så fald hen? / Hvor skal du holde ferie til sommer?

Ekstra Bladet
Tags: 
Nøgleord: