Sådan kommer du dig hurtigst over en skilsmisse

Sådan kommer du dig hurtigst over en skilsmisse

image title: 
Antonio Guillem/123rf.com
Tiden læger alle sår, men hvad gør man her og nu, når man bare savner og ikke vil give slip. Ifølge Woman er disse seks tips gode råd, som kan hjælpe dig med at komme over en ekspartner.
 
Bandlys de sociale medierHvis du savner din eks, så stop med at følge med i hvad han eller hun laver på de sociale medier. Det gør kun ondt, så lad vær omgående!
 
Ingen reboundsGiv dig selv tid til at sørge, så du er klar til at komme videre med en ny, når tiden er inde. Det er forfærdeligt for dig selv og din rebound, hvis du gør det, når du ikke er klar.
 
Hold dig beskæftigetDu skal ikke drukne dine sorger med en rebound, men det betyder ikke, at du ikke gerne må glemme, at du er ked af det. Lav en masse sjov, vær sammen med familie og venner. Gør noget som gør dig glad og lad vær med at snakke om din eks – bare i et stykke tid.
 
LÆS OGSÅ: Tabt gnisten? Sådan øger du sexlysten
 
Stop med at ’ses en sidste gang’Selvfølgelig har du lyst til at se din eks igen – bare en sidste gang. Hvis forholdet virkelig er slut, så gavner det ingen af jer at ses. Det er vigtigt, at du er stærk og får hjælp af venner og familie, der kan tale dig til fornuft.
 
Hold op med at have ondt af dig selvDu skal selvfølgelig sørge og være ked af det. Men med tiden skal du acceptere at du ikke får det bedre af at holde fast i sorgen. Begynd i stedet at fokusere på din omverden, så glemmer du din eks før eller siden.
 
Fokusér på de gode ting.I begyndelse af en skilsmisse eller et break-up, så kan man ikke forestiller sig et liv uden sin eks, men med tiden kan man begynde at se fordelene ved, at man ikke længere er sammen. Nyd din frihed til at gøre, lige hvad du har lyst til. Du må gerne savne at være i et forhold, men tag ved lære i stedet for at hænge fast i de dårlige ting.
 
Er du nogensinde gået igennem en skilsmisse? 

Woman
 
Tags: