Sådan kommer du i gang med at spille padel tennis!

Sådan kommer du i gang med at spille padel tennis!

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Du har måske allerede hørt om sportsgrenen padel tennis, men hvis du endnu ikke er kommet i gang med at spille det, så kan det være svært at tale med om. Derfor er hensigten med dagens artikel, at du skal sættes ind i, hvordan du selv kan komme i gang med at spille.
 
Padel tennis er en sportsgren, som i mange år har været ganske populært i Sydamerika. De seneste par år er vi dog kommet efter det i Skandinavien, og i dag bygges der baner rundt omkring i hele Danmark, som dagligt benyttes af sportsentusiaster. En af de store fordele ved padel tennis er, at der ikke er behov for at investere store summer i udstyret. Ønsker du dog at købe udstyr til padel tennis, så kan det gøres hos Padelshoppen.com.
 

Tag afsted til en træning ved dine lokale baner

De fleste padel tennisklubber tilbyder i dag gratis og åbne træninger, så du kan prøve at være med. Det er en god idé, da det giver dig en idé om, hvad det kræver at spille padel. Vi skal dog skynde os at sige, at det bestemt ikke er en sportsgren, hvor din puls konstant er over 150. Det er derimod en sportsgren, hvor det handler om at tænke taktisk i forhold til sin egen placering på banen.
 
Det er utroligt sjovt at spille padel tennis, og derfor anbefaler vi først og fremmest, at man kaster sig ud i at tage til en åben træning, så man derved kan se, om sporten er noget for en.
 

Skal man selv købe padel bat og padel tøj?

Det er bestemt ikke nødvendigt selv at investere i disse ting. De fleste klubber/haller har gratis padel bat til udlån. Du kan derfor starte med disse for at se, om sporten er noget for dig.
 
Det skal dog siges, at rigtigt mange bat ude i klubberne kan være godt slidte. Derfor kan der være stor fordel i at købe dit eget padel bat, når du begynder at spille lidt mere avanceret. En investering i et padel bat behøver ikke at løbe op i store summer, og du kan derfor finde rigtigt fine bat til mellem 500 DKK og 800 DK.
 
Der findes naturligvis også dyrere bat, som du kan vælge at investere i, hvis du mener, at det vil gøre dit spil bedre.
 

Hvordan lærer man reglerne til padel tennis?

Du kan med fordel sætte dig ind i reglerne online, inden du tager ud og spiller første gang. På YouTube findes der en masse gode videoer, hvor de tager dig igennem de regler, der nu engang er. Det er en god måde at være forberedt på, inden du selv skal ud på banen.
 
Prøv blot at søge efter reglerne online, så vil du straks blive eksponeret for et hav af videoer samt hjemmesider, som ganske gratis ønsker at give dig indsigt i, hvordan padel tennis skal spilles.
 
Vi ønsker dig god fornøjelse med spillet!

 


Tags: