Sådan pifter du dig og dit hjem op til vinteren

Sådan pifter du dig og dit hjem op til vinteren

Vi kender det vist alle sammen godt: nogle gange har vi bare brug for at ændre et eller andet i vores hverdag. Måske er det vores tøjstil, måske kan det være måden vi præsenterer os på. Eller det kunne være noget ved vores hjem.

Tiderne skifter hele tiden, ting bliver hot, og andre falder i glemmebogen. Så hvis du vil have din indretning med på noderne til vinter, kommer der her tre gode råd til at gøre netop dette.

Hylder og atter hylder

Hylder er i sig selv vigtigere når det gælder indretning, end man skulle tro. Hylder holder styr og orden på dit hjem. De er steder, hvor du kan udstille ting, eller sørge for rodet ikke koncentrerer sig trælse steder.

Det forholder sig sådan at hyldestilen, der virkelig har taget til i disse dage, er de her industrielle hylder i træ typisk med lidt jern og metal til at pifte dem op. Det rustikke og rå passer perfekt til den generelle danske minimalistiske stil, vi er så kendte for. 

Når man er ved det kan man også kigge på pynt til hylderne. Gerne noget lidt abstrakt og funky, der får tankerne i gang.

Lang frakke til en lang vinter

Vinterens lange ansigt er begyndt at vise sig, og derfor kan det være en god idé at begynde at holde sig varm. Det kan man sagtens gøre på en stilistisk sund måde, uden at rende rundt som en pingvin. Koden her er lange frakker med god polstring.

På ydersiden synes de lette og elegante, men på indersiden varmer de præcis som de skal. En anden vigtig ting i denne sammenhæng at lægge mærke til er, at hvis du skal til at skaffe dig en ny vinterjakke, så køb den i brun. Det er en af de ting, der hitter dette efterår og denne vinter 2019.

Hold humøret højt

Her i Danmark rammer vinterdepressionen mange af os hårdt og ubarmhjertigt. Det er ikke helt underligt, hvis man står op og går på arbejde i mørket og tager hjem i mørket, bare for at gentage det igen og igen. Derfor er det vigtigt at man passer på sig selv, og kan forkæle sig selv lidt.

Vinteren er en tid, hvor man skal være sammen. Tilbring mere tid med familien, tag ud at spise med dine venner. Det er en årstid, hvor man naturligt bruger flere penge, så hold dig endelig ikke tilbage fra at få dig til a føle dig mere tilpas, når vejret ikke gør meget for at hjælpe.

At komme i tidlig julestemning hjælper også kraftigt. Tag nogle appelsinskræller og kog dem sammen med noget brun farin. Dit hus vil lugte præcis som juleaften, og er garanteret til at putte dig i julestemning.

Og endeligt, så husk på der er millioner her i landet, der går og har det på samme måde. At kunne joke lidt omkring det med sine venner er altid rigtig godt, til lige at tage toppen af det hele.
Tags: