Sådan planlægger du den perfekte blå mandag

Sådan planlægger du den perfekte blå mandag

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Konfirmationerne er blevet rykket i år, men det betyder selvfølgelig ikke, at de nye konfirmander skal snydes for en god fest med familien og en endnu bedre blå mandag med vennerne. Læs med her og find ud af, hvordan du planlægger den bedste blå mandag.
 

Den gode underholdning til alle konfirmander

Blå mandag skal selvfølgelig være sjov. Det er dagen efter en god fest, og de unge mennesker har fri fra skole, så det skal da fejres. Der findes en masse sjov underholdning, som alle vil kunne lide, som for eksempel paintball, lasertag eller lignende. Én af de absolut mest populære oplevelser på blå mandag er dog at køre gokart. Det er nemlig en god blanding mellem sjov underholdning og konkurrence mellem konfirmanderne. Du finder Danmarks hurtigste udlejningskarts med specialtunede motorer hos Vandel Gokart i Vandel (nær Billund). Du kan booke tid allerede nu lige her: Vandel gokart og sikre dig en plads til dine konfirmander.
 

Frokost skal der til

Uden mad og drikke dur helten ikke. Derfor skal der naturligvis også mad til en succesfuld blå mandag. Vandel Gokart tilbyder lækre sandwiches, klassiske kroretter eller gokartbuffet, hvis du bestiller mad samtidig med, at du booker tid på gokartbanen. Det er nemt og lækkert, og med en buffet er der noget for enhver.
 

Shopping

Når man lige er blevet konfirmeret, har man lige fået penge ind på kontoen. Det er selvfølgelig en god start på en god opsparing, som man kan bruge på et senere tidspunkt til fornuftige ting, som for eksempel et kørekort. Der er dog ikke nogen unge mennesker, der er enige i, at alle pengene skal gå til opsparingen med det samme, specielt ikke, hvis det er første gang, de har deres egne penge mellem hænderne. De unge mennesker har sikkert allerede en god idé til, hvad nogle af disse penge kan bruges til – måske en ny telefon eller en bærbar. Det er derfor ideelt at tage ud og shoppe på blå mandag. Find en god gågade eller et shoppingcenter i nærheden, hvor der er butikker for alle – både drenge og piger, og lad dem bruge lidt af deres egne hårdt tjente penge for engangsskyld.

Lidt underholdning, frokost og shopping er – hvis du spørger de nye konfirmander – nok den bedste kombination, når man endelig har en dag fri fra skole og lidt ekstra håndører i lommerne.

 
Tags: