Sådan sikrer du dig et langt liv

Sådan sikrer du dig et langt liv

Sponsoreret indhold

Værdsæt det du har:
I en travl hverdag er det nemt at komme til at tage for givet. Om det så er en kæreste, et hjem eller en kop kaffe er underordnet. Forskere mener, at hvis man udelukker noget, som man er glad for i et stykke tid, og derefter ”genoptager” det, vil man blive gladere. For eksempel kan man prøve at undvære kaffen i en måned, og derefter begynde at drikke det igen. På den måde værdsætter du tingene igen, og oplevelsen ved at drikke en kop kaffe bliver dermed forbedret.
                                                             
Vær positiv:
Vi mennesker har en tendens til at se lidt sort på tingene. Prøv i stedet at tænke positive tanker. Hvis man har en positiv tilgang til tingene, vil tingene per automatik blive bedre.
 
Før dagbog:
For at reducere symptomer på angst og depression, er det en god idé at skrive dagbog. På den måde beskriver du med ord, hvad der gør dig glad og hvad dig ikke gør dig glad. Mange folk vil opleve, at ved at skrive sine følelser ned, vil de virke mere reelle og man har derved større tendens til at gøre noget ved det.
 
Udover disse tre tips til hvordan du får et lykkeligere liv, har vi et par tips, som vi mener er vigtige at gå i dybden med.
En anden ting som kan være med til at forlænge dit liv er generel livsglæde. Grunden til dette er at mennesker, som er lykkelige har en tendens til at have et bedre helbred og dermed lever de længere sammenlignet med mindre lykkelige mennesker. Der har været
stor diskussion om, hvorvidt lykkelige mennesker er lykkelige, fordi de har et godt helbred, eller om de har et godt helbred, fordi de er lykkelige. Mange forskere mener, at det er lykken, som bestemmer.

LÆS OGSÅ:Sæt dit forhold på pause og genskab kærligheden 

En stor grund til at nogle mennesker er ulykkelige er ensomhed. Ensomheder som gift for ens livslængde. Det skyldes, at mennesker som er isoleret fra andre er mindre lykkelige, og derfor falder disse personers sundhed, og dertil også deres hjernefunktion. Altså lever ulykkelige mennesker kortere. Så for at sikre dig et langt liv, skal du ”bare” sørge for at være lykkelig. Det er op til det enkelte individ, hvad som gør en lykkelig. For nogen gør en god familie en lykkelig. For andre er pengesikkerhed lig med lykke. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvad der gør DIG lykkelig. Er du utilfreds med dit job, ønsker du dig en hund eller er du ked af din krop – så er det værd at gøre noget ved det. Inviocare kan hjælpe dig, hvis du er ulykkelig over dit udseende. Alt i alt skal du altså sørge for at gøre noget ved det, som ikke gør dig glad.
 
Det er videnskabeligt bevist, at en sund livsstil er med til at forlænge dit liv. Hvordan opnår man så en sund livsstil? Det er der adskillelige opskrifter til. Nogen mener, at en sund livsstil består af at leve uden kød, andre mener, at man nærmest udelukkende skal leve af det. Det er paradoksalt, at sundhed er så svært at finde hoved og hale i, når det er så vigtigt for menneskets eksistens. Dog er der en fælles konsensus om, at en sund livsstil skal være sjov at følge. Hvis den ikke er den er chancen for, at man ender med en Big Mac og en stor cola meget stor. De fleste sundhedseksperter mener, at en sund livsstil går ud på at spise varieret og helst spise mad uden (for mange) tilsætningsstoffer (E-numre). Det er altså op til den enkelte at vælge, om man vil leve med eller uden kød, så længe man sørger for at få alle de vitaminer og mineraler, som kroppen har behov for. Hvis man mener, at man ikke får nok af disse gennem sin kost, kan man med fordel supplere med diverse kosttilskud. Hvis man har brug for mere inspiration til, hvordan man lever sundt kan man læse mere på doc24.dk.