Sådan skaber du den perfekte fredag aften hjemme

Sådan skaber du den perfekte fredag aften hjemme

Når weekenden står for døren, og du er kommet igennem en travl uge, er fredag aftens ankomst ofte en kærkommen gæst.

Nu kan du endelig sænke dine skuldre, lade op, og det er tid til at forkæle dig selv med en fredag aften hjemme.

Men hvordan du skaber de bedste forudsætninger for at få en fantastisk start på weekenden? Det vil vi guide dig til i denne artikel, hvor vi giver vores bud på, hvad du skal spise, drikke og underholde dig med.

Skab de bedste rammer

Når du skal skabe den bedste fredag aften hjemme, er der tre ting, der er særlige vigtige at have styr på, og som skaberne rammerne for den gode aften: Mad, drikkelse og underholdning.

”Hvad skal vi spise?”, tænker du måske. Og her står aftenen i forkælelsens tegn.

I aften skal du nemlig ikke kaste dig over kødgryderne, så snart du kommer hjem fra arbejde.

I stedet skal du forkæle dig selv og din partner ved at gå ind på din computer og telefon og trykke: bestil take away.

Her har Sunset Boulevard en masse forskellige tilbud at byde på, hvis du er ude efter et velnærede måltid med frisklavede burgere af gode råvarer.

F.eks. er Sunset Boulevards bud på den klassiske bøf bearnaise særligt anbefalelsesværdigt, idet de leverer det i en velsmagende burger-udgave. Du får en saftig og velsmagende Hereford bøf i en sprød burgerbolle med bearnaisemayo, pickles, mild cheddar, frisk salat og bløde løg.
 
Derfor egner deres Hereford Bearnaise altså også et oplagt bud til en datenight fredag aften hjemme i stuen, hvor du med stor fordel kan gøre noget ekstra ud af din fredag aften og nyde Hereford Bearnaise burgeren til en god flaske rødvin. Det er prikken over i’et på den perfekte fredag aften.

Når I skal vælge underholdning, kan det være oplagt at gå væk fra endnu en aften foran skærmen -og i stedet kaste jer over et brætspil, så I er sammen uden for telefonens lysende skærm og notifikationer.
Tags: