Sådan skræmmer du indbrudstyven væk

Sådan skræmmer du indbrudstyven væk

image title: 
Foto: Oleg Dudko/123rf.com
Det er aldrig sjovt at komme hjem og opdage, at der har været indbrud, mens man har været væk. Her er 10 råd til, hvordan du bedst sikrer dig mod, at der bliver brudt ind i dit hjem:

1: Lad være med at skilte med, at du ikke er hjemme på de sociale medier.

2: Sørg for, at dit hus har solide døre, vinduer og låse. Husets yderdøre bør have to låse.

3: Ved at klippe hækken ned kan indbrudstyven ikke gemme sig bag den.

4: Anskaf en tyverialarm. Dette kan nemlig skræmme tyven væk.

5: Bed din nabo om at tømme post og bruge din skraldespand, hvis du er væk i flere dage.

LÆS OGSÅ: Frygtede lægebesøg: Stak spisepind op i penis

6: Hav god belysning i og omkring din bolig, så tyven har svært ved at gemme sig. En god idé er at anskaffe sig tænd/sluk-ure og tilslutte dem til lamperne.

7: Sørg for, at huset ser beboet ud, også selvom du ikke er hjemme. Lad rodet ligge og lad den beskidte opvask stå, så det ser ud som om, du snart kommer hjem og ordner det.

8: Lad ikke haveredskaber ligge fremme, men lås dem inde. Det er nemlig ikke altid, at indbrudstyvene selv har værktøj med, nogle finder det på gerningsstedet.

9: Tilmeld dig Nabohjælphttp://nabohjælp.dk. Det tager kun fem minutter, og nabohjælp forebygger op til hver fjerde indbrud.

10: Sæt et personligt præg på værdifulde genstande. Det kan nemlig mindske muligheden for videresalg. Desuden er det en god idé at tage billeder af al indbo, så du kan se, hvad der mangler, hvis du bliver udsat for indbrud.

Hvad er dit bedste råd til at undgå indbrud?

TV2 lorry
 
Tags: 
Nøgleord: