Sådan skruer du op for varmen i forholdet

Sådan skruer du op for varmen i forholdet

image title: 
Foto: Sergiy Bykhunenko/123rf.com/INDEHOLDER REKLAMELINKS
Det er vigtigt at holde varmen i sit parforhold – også selvom det er koldt udenfor. Derfor kommer der her råd til, hvordan I får skruet ekstra op for varmen i jeres parforhold.

1: Hold fri – sammen. I et parforhold kan der hurtigt gå planer og rutiner i hverdagen, og man kan glemme at få alenetid klemt ind i programmet. Sørg derfor for at planlægge en dag, hvor I kun bruger tid med hinanden, og hvor I måske fyrer lidt ekstra op for romantikken.

2: Skemalæg sex. I en travl hverdag kan sex ofte blive nedprioriteret og lysten til spontan sex bliver måske overskygget af andre gøremål. Derfor er det en god idé at skemalægge, hvornår man SKAL have sex – og skal det være ekstra hot, kan man sagtens klemme flere quickies ind på én dag. At skemalægge sex virker måske ikke så romantisk, men jo hurtigere, I vænner jer til det, des hurtigere bliver det gjort til en vane.

LÆS OGSÅ: Genialt! Dette gør dig bedre i sengen

3: Prøv nye ting af. Nu hvor I er i gang med at skrue ekstra op for varmen i jeres parforhold, er det også oplagt at overveje, om I skal prøve nye ting af i soveværelset. Det kan være, at du har en drøm om at have bind for øjnene under sex eller en fræk massage under forspillet. Lad kun din fantasi sætte grænser.

4: Planlæg romantiske dates. Når I fyrer op for romantikken, bliver der ofte også automatisk fyret op for varmen i jeres forhold. Planlæg nogle romantiske dates, lækre middage, skønne hotelophold eller en dejlig gåtur, hvor I sørger for kun at have øje for hinanden.  Hos DuGlemmerDetAldrig.dk kan du dagligt finde gode tilbud på romantiske oplevelser. Se de gode tilbud her.

Vil I have en ekstra varm vinter, kan I hos Sinful.dk finde et stort udvalg af sexlegetøj, og i øjeblikket kan du endda gøre et kup og få tre for 200 kr. uanset førpris! Læs mere her. 

 
Tags: 
Nøgleord: