Sådan sparer du penge på din bilforsikring

Sådan sparer du penge på din bilforsikring

image title: 
Ian Allenden/123rf.com

Der kan være store besparelser at hente på bilforsikring alt efter, hvor i landet du bor, og hvilket forsikringsselskab du har, det viser en undersøgelse fra Samlino.dk.

Undersøgelsen viser helt tydeligt, at mange forsikringsselskaber prisdifferentierer deres bilforsikringer efter, hvilket postnummer du har.

Hvis du skal forsikre en Suzuki Swift, kan det hos ét selskab blive 53 procent dyrere om året, hvis du bor i København frem for på Lolland. Samtidig kan det være op mod 59 procent dyrere om året at forsikre en Audi Q5.

LÆS OGSÅ: Guide: Fem fede tips til den impulsive bilferie

Der er dog to selskaber som skiller sig ud fra resten – Global Forsikring og ABC Forsikring. Der er nemlig ingen af disse to selskaber, der prisdifferentierer deres bilforsikringer efter, hvori landet du bor.

Derudover skiller If Forsikring sig også ud, da dette selskab har en lav prisforskel på henholdsvis 87 kroner om året og 220 kroner om året på bilforsikring på Lolland frem for København.

Der er flere grunde til, at det kan være dyrere at forsikre sin bil i København frem for på Lolland. En af disse er, at sandsynligheden statistisk set er større for, at du kommer ud for tyveri, buler, hærværk eller andre skader, når du bor i større byer, da der er flere mennesker og mere trafik.

Har du den billigste bilforsikring? 

https://www.samlino.dk/bilforsikring


Tags: