Sådan sparer du penge på din markedsføring: Præsentationsvideo og kurser

Sådan sparer du penge på din markedsføring: Præsentationsvideo og kurser

Dette indhold er sponsoreret.

Har du din egen virksomhed, du godt kunne tænke dig at markedsføre? Markedsføring kan ofte virke som en uoverskuelig og dyr post, som ikke så tit bliver prioriteret hos virksomheder. Men det dur bare ikke, for det er frem for alt her, du får flest kunder i butikken og spreder kendskabet til din virksomhed. 

Har du ikke noget vanvittigt markedsføringsbudget? Bare rolig – der er mange måder, hvorpå du kan markedsføre dig uden at vælte budgettet. 

I artiklen her kommer vi ind på 3 forskellige måder, du kan markedsføre din virksomhed på. Og det gælder, uanset om du er et enormt selskab eller en mindre, nyopstartet virksomhed.
 

En præsentationsvideo er godt givet ud

En præsentationsvideo kan hurtigt komme til at lyde og virke dyr. Og ja, selvom det ikke er den billigste løsning, er det bestemt en løsning, der er alle pengene værd.

For med en præsentationsvideo får du et grundigt og gennemarbejdet stykke video, du kan bruge overalt. Og vi mener virkelig overalt. Brug en præsentationsvideo til Google-, Instagram- og Facebook-annoncering. Post den på LinkedIn ad flere omgange. Læg den op på jeres hjemmeside. Mulighederne er næsten uendelige.
 

Dygtiggør dig selv på videokursus, e-mail-marketing-kursus eller salgskursus

En anden måde, du kan blive bedre til markedsføring på, er ved at lære dig selv op til at lave din egen markedsføring. Der findes adskillige guruer og virksomheder, som tilbyder videokursus eller e-mail-marketing-kursus, så du kan blive din helt egen e-mail- eller videokonsulent. Det betyder, at du kun betaler din egen tid fremfor at bruge i dyre domme på at hive andre ind udefra.

Kurserne fås i flere prisklasser, og du får oftest meget for pengene – og et par tusinde kroner er hurtigt godt givet ud frem for fast at hyre en person til at gøre det for dig.
 

Samarbejd med andre virksomheder – og få nye kunder

En anden genial, og ofte overset, måde, du indirekte kan markedsføre din virksomhed på, er ved at samarbejde med andre virksomheder. 

Ligesom størstedelen af de jobs, vi får, er gennem henvisning og networking, kan man tale om det samme med at få nye kunder.

Her laver du et samarbejde med en ikke konkurrerende-virksomhed, hvor I henviser og nævner hinanden, når jeres kunder har brug for en service, den anden tilbyder. Det kan også være, I bruger hinanden til at lave cases på jeres hjemmesider, så I kan “kryds-henvise” til hinanden. 
Tags: