Sådan sparer du penge på onlineshopping

Sådan sparer du penge på onlineshopping

image title: 
Antonio Guillem/123rf.com

1. Lad være med at sidde fast på de kendte sider
Man kan hurtigt blive forfalden til udelukkende at besøge de store tøj- og elektroniksider, for de må da have de billigste priser, ikke? Det er ikke altid tilfældet. Ofte sælger de mindre shops de samme produkter til en lavere pris, så du kan med fordel afsøge hele markedet, før du handler.

 
2. Brug rabatkoder
Der findes enormt mange websites, som tilbyder dig koder til at opnå rabatter på mellem 5-20 procent. Det kan være svært at vide, hvilke sites der har hvilke rabatkoder. Derfor findes der sites, der samler rabatkoderne, så du kan få et nemt overblik over, hvor du skal finde de rabatkoder, du har brug for. Så hvis du har fundet et produkt online, kan det være en god idé at undersøge, om der er en rabatkode, så du kan spare penge.
 
3. Udnyt din returret
Alle e-handel-butikker skal ifølge loven tilbyde 14 dages fuld returret. Det skal dog ikke forveksles med reklamationsret, som giver dig pengene tilbage fra et køb, hvis produktet er defekt. Returret gør det muligt for dig at returnere varen, selvom den ikke er defekt – altså annullere købet. Hvis dine nye sko ikke føltes helt rigtige, da du fik dem på, eller du er faldet over et federe par i en anden butik, kan du sagtens returnere varen fra dit første køb. Flere onlinebutikker tilbyder endda både en længere returperiode og gratis returnering.

​LÆS OGSÅ: Denne ingrediens bør alle dine cremer indeholde

4. Tjek fragten
Når det kommer til fragtpriser, varierer priserne gevaldigt fra hjemmeside til hjemmeside. Derfor kan det være fordelagtigt at tjekke op på, hvilken hjemmeside der tilbyder den billigste fragt.

5. Sammenlign priser
Det kan kun anbefale at du gør brug af nettets gratis sammenligningssider. De er til for det samme og kan i sidste ende hjælpe dig med store besparelser. Der findes et hav af sammenligningssider, hvor du kan sammenligne alt fra forsikring på Samlino.dk til måltidskasser på Findmåltidskasse.dk. Langt de fleste sammenligningssider er helt gratis at benytte og med ét primært formål; at hjælpe dig til at finde markedets bedste priser.
 
Sammenligner du priser før du shopper?

Samlino.dk 


Tags: 
Nøgleord: