Sådan undgår du den værste juletrafik

Sådan undgår du den værste juletrafik

Manchet: 
Skal du ud at køre langt i julen, er det godt at sætte sig ind i, hvor og hvornår juletrafikken er værst. Få overblikket her.
image title: 
Foto: bloodua/123rf.com
I dag og i morgen bliver de absolut mest travle rejsedage i julen, da alle skal besøge nær og fjern for at fejre jul. Skal du selv ud at køre, og vil du undgå travl trafik og lange køer, er der særlige tidspunkter, det bedst kan betale sig for dig at rejse på.

Ifølge TV 2 regner Vejdirektoratet med, at den 23. december bliver den travleste rejsedag i julen. Er du i bil skal du særligt være opmærksom på trafikken der går tværs gennem landet mellem Hovedstadsområdet og Jylland.  

LÆS OGSÅ: Her får du juletræet til spotpris

”Vi forventer, at den travleste dag med udrejse bliver lørdag den 23. december fra klokken 10 til 16, hvor der især er tryk på vejene mellem 11 og 13,” oplyser vagthavende i Trafikcentret hos Vejdirektoratet, Jimi Nyrup til TV 2.

”Vi forventer, at der vil være godt run på den 26. december mellem 10 og 17 - og især mellem 10 og 14 vil der være nok være tæt trafik på vejene,” forklarer Jimi Nyrup. Han anbefaler derfor, at man kører uden for de tidsrum.

Skal du ud at køre langt i juledagene?

DR
 
Nøgleord: 
Opret ny debat