Sådan undgår du utroskab

Sådan undgår du utroskab

image title: 
Kaspars Grinvalds/123rf.com
Hvordan undgår man utroskab? Det har datingbureauet Gleeden sat sig for at undersøge, og svaret er måske mere simpelt, end du troede. Det skriver Euroman.dk.

For det bedste du kan gøre, hvis du vil undgå, at en kvinde er dig utro, er at forkæle hende med små uventede overraskelser i hverdagen.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i 5000 af datingsitets kvindelige brugere, og det er værd at bide mærke i, at sitet henvender sig til gifte personer, der er interesserede i at have affærer.

LÆS OGSÅ: Lyst til sex? Det kan skyldes dit horoskop

I undersøgelsen svarer 69 procent af kvinderne, at nærige mænd der ikke overrasker dem i hverdagen kan give dem lyst til utroskab.

Men hvordan kan du bedst overraske din kæreste uden at blive ruineret? Ifølge kvinderne i undersøgelsen er det ikke gavens værdi der gælder, men mere tanken der tæller.

Det behøver derfor ikke være alverden, du kan bare købe en billig bukket blomster fra supermarkedet, overraske hende med en hjemmelavet middag eller invitere hende med på skovtur.

Det vigtigste er, at din partner føler, at du udviser interesse for hende. I undersøgelsen svarer 39 procent, at de føler sig mindre værdsatte fordi deres partnere er nærige.

Hvad tror du den hyppigste grund til utroskab er?

Euroman.dk 
 
Tags: