Sådan vælger du den rette internetforbindelse

Sådan vælger du den rette internetforbindelse

image title: 
Goran Bogicevic/123rf.com/ INDEHOLDER REKLAMELINKS

 Streamer du ofte film og serier på diverse streamingtjenester, såsom Netflix, HBO og TV2 PLAY, og vil du gerne undgå en forbindelse der hakker? I denne artikel guider vi dig til hvilken internetforbindelse du skal vælge, så du får den bedst mulige oplevelse, når du streamer.

Når man taler om internetforbindelser, opdeler man hastigheden i downloadhastighed og uploadhastighed. Når du streamer, downloader du filer, hvorfor det er downloadhastigheden, der er den vigtige. Uploadhastigheden er derimod vigtig, når du skal uploade filer til nettet, eksempelvis i form af upload af videoer til YouTube.

De fleste familier, som streamer, kan klare sig fint med en downloadhastighed på 20 megabit per sekund, medmindre alle familiens medlemmer ønsker at streame film i HD-kvalitet. Det vil nemlig kræve en internethastighed på mellem 35 og 50 megabit per sekund, ifølge Energistyrelsen.

LÆS OGSÅ: Derfor forlader forsidefrue ægtemanden

Bor du alene, og ønsker du at kunne streame film, serier og dokumentarer via Netflix, HBO, TV2 PLAY eller en helt fjerde streamingtjeneste? Så kan du nøjes med en internethastighed på mellem 10 og 15 megabit per sekund, afhængigt af om du har behov at streame film og serier i højeste kvalitet eller ej.
 
Der anbefales altid at sammenligne de forskellige udbydere på markedet, da priserne på bredbånd kan variere fra selskab til selskab. Til at sammenligne bredbånd kan du benytte sammenligningsportalen Samlino.dk
 
Hvor hurtigt er dit internet?

Samlino.dk Netguiden.dk


Tags: 
Nøgleord: