Sådan var Landmand Brians nat med Anna

Sådan var Landmand Brians nat med Anna

image title: 
TV 2 / DANMARK
Landmanden Brian afslører, at det eneste der skete, den nat han sov sammen med Anna var kys og nærhed.  

I det populære program ’Landmand søger kærlighed’ havde landmanden Brian Vestergaard Nielsen fundet sig tre meget friske kvinder, som insisterede på, at én af dem skulle dele seng med landmanden.

Alle tre kvinder var så vilde efter at sove sammen med Brian, at de måtte spille terninger for at nå til enighed.

”Jeg havde slet ikke set komme, at de ville spille terninger om at sove med mig. Der var jeg godt nok overrasket. Men jeg kan rigtig godt lide, når kvinder er så friske, så jeg var da bestemt heller ikke for genert til at sige ja til at sove med dem”, fortæller Brian til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Derfor dropper Linse ’Familien fra Bryggen’

Den heldige vinder blev Anna, og programmet sluttede med, at hun og Brian lå i sengen og kiggede hinanden dybt i øjnene, mens de kyssede. Hvad der efterfølgende skete, fik seerne ikke lov til at følge med i.

Men nu afslører landmanden Brian, at der ikke skete mere.

”Produktionsholdet spurgte, om der var plads til et lille godnatkys, og det var der selvfølgelig. Så var de glade, og så kunne de gå hjem med kameraerne. Men mere skete der faktisk ikke mellem Anna og mig den aften. Det blev bare til lidt kys,” fortæller Brian til Realityportalen og fortsætter:

”Jeg har det sådan, at de tre piger skal behandles nøjagtigt ens, så de alle føler sig velkomne. Men det var dejligt at have lidt alenetid med Anna, så jeg også kunne få snakket lidt med hende. Og så var hun da også lidt mere kærlig, da vi lige kom på tomandshånd.”

Aftalen er, at alle kvinderne på skift skal have en nat sammen med Brian.

Hvad tænker du om kvindernes iver efter at sove sammen med Brian?

Realityportalen 
 
Tags: 
Nøgleord: