Sådan ved du, at han har en lille penis

Sådan ved du, at han har en lille penis

image title: 
Foto: Korn Vitthayanukarun/123rf.com
Det er ikke kun størrelsen, men gørelsen, der betyder noget. Det mener nogle kvinder, men hvis du alligevel helst vil sikre dig, at han er veludrustet mellem benene, har folkene bag siden Yourtango fundet frem til fire tegn, der ofte tyder på, at han har en mindre penis end gennemsnittet.

Se tegnene her:

1: Et stort ego
Det er ikke uden grund, at store og dyre biler har et ry for at være penisforlængende. Mænd med små penisser føler sig ofte underlegne sammenlignet md andre mænd, og de hævder sig på anden vis. Eksempelvis ved en ekstravagant livsstil, hvor store, dyre biler indgår.

2: Han kan tricks med tungen
At han har en lille penis behøver ikke at være en dårlig ting. Faktisk kan det kaste noget godt af sig, for mænd vil rigtig gerne please i sengen, og føler han ikke, at han kan gøre det med sin penis, er han måske fantastisk til oralsex i stedet for.

LÆS OGSÅ: Dit tidligere sexliv gør dig mindre attraktiv

3. Han nævner aldrig sin penis
For det første snakker han aldrig om den, og for det andet viser han den heller aldrig frem. Ikke engang i sengen, når I skal dyrke sex.

4, Han lever selv efter ’Det er ikke størrelsen, men gørelsen’
Hvis manden selv nævner, at det ikke er størrelsen, men gørelsen, der har en betydning, så er det en klar indikation på, at han selv er lille forneden, da mænd med små penisser logisk nok forsøger at nedtone problemet.

Kan du nikke genkendende til de fire tegn?

BT
 
Tags: 
Nøgleord: