Sådan vil politiet finde dræbte Emilies morder

Sådan vil politiet finde dræbte Emilies morder

image title: 
Frantisek Moravec/ 123rf.com

Politiet kunne kort efter obduktionen fastslå, at den 17-årige gymnasieelev der forsvandt efter en bytur i Korsør for seks måneder siden, er blevet dræbt. Obduktionen og scanningen viser åbenlyse læsioner, der kan stamme fra knivstik, stump vold eller tegn på vold mod halsen. 
 
Det betyder, at gerningsmanden stadig er på fri fod, og politiet sætter nu stærkt ind for at opklare den frygtelige forbrydelse. Den øde lokalitet gør, at politiet starter en efterforskning af de personer, der kan have haft kendskab til den sø, hvor Emilie Meng har ligget i mellem 5-6 måneder.
 
Søen kan være et bevidst valg fra gerningsmandens side grundet dens uberørte og øde placering, som gør det til et oplagt sted, at gemme noget af vejen, der ikke ønskes fundet. Omvendt ligger søen tæt på motorvej E20 og frakørsel E34, hvilket kan tyde på, at gerningsmanden i et hektisk øjeblik kan have fundet stedet tilfældigt.

 
LÆS OGSÅ: Privatfest gik galt: Mand dræbt af politiet
 
Politiet retter nu fokus på campingpladsen Corona Camping, der ligger i modsatte ende, af den vej der fører ned til søen. Campingpladsens ejer Michael Farnø er blevet kontaktet af politiet og blevet bedt om at skaffe en liste over, hvilke besøgende gæster der har været de sidste år. 

Michael Farnø fortæller til BT:
”For pigens familie og de nærmeste er det naturligvis under alle omstændigheder et kæmpe mareridt, at hun er død, men jeg håber virkelig, at gerningsmanden ikke viser sig at være én, som man kender. Det vil være virkelig ubehageligt. Men jeg vil sige det sådan, at det nok er mest sandsynligt, at vedkommende bare er kommet tilfældigt forbi. Søen er nem at komme til, hvis man lige vil smide noget af. Man kan faktisk gøre det oppe fra ringvejen. Og hvis man kommer en sen aften eller nat, så vælter det ikke ligefrem med biler. Så er det et øde område.”

Bredskabsstyrelsen, hunde og dykkere har sammen med politiet både første og anden juledag gennemsøgt området for yderligere spor, og har fundet forskellige effekter, men har endnu ikke ønsket at kommenter nærmere på disse. 

Tror du at gerningsmanden kendte søen?

BT, BT 


Tags: