Sød historie: Fodboldstjerne indfrier løfte

Sød historie: Fodboldstjerne indfrier løfte

image title: 
Foto: Norlando Pobre/flickr.com
Fodboldspilleren John Guidetti er professionel fodboldspiller i Manchester City og desuden en af nøglespillerne på det svenske U/21-landshold, som på lørdag skal møde Danmarks ditto i semifinalen ved U/21-EM.

Den svenske angriber udmærker sig dog ikke kun med scoringer på banen, for han lader til – modsat mange andre i hans situation – at have fødderne solidt plantet på jorden.

Det kan en otteårig svensk dreng fra en forstad til Stockholm skrive under på.

Drengen fik en juniaften i år øje på John Guidetti i angriberens hjemby, og han spurgte derfor, om idolet havde lyst til at spille lidt bold med ham på den nærliggende bane. Det måtte den blonde svensker desværre svare nej til, da Champions League-finalen skulle spilles samme aften, og den ville han ikke gå glip af.

Guidetti lovede dog, at hvis den lille dreng kunne holde sig vågen, ville han efter finalen komme tilbage til banen, der lå lige ved siden af drengens bopæl, så de kunne spille fodbold. Den otteårige tog Guidetti på ordet og kæmpede sig gennem finalen – han måtte endda se anden halvleg stående for ikke at falde i søvn.

Så snart kampen var slut, drønede den håbefulde knægt ned til fodboldbanen, og ganske som lovet stod ingen andre end John Guidetti klar til at spille fodbold med drengen, der sikkert kun er blevet større fan af U/21-landsholdsspilleren.

Hvad mener du om John Guidettis gestus? Er sportsstjerner og kendte generelt for selviske, eller forstår du godt, hvis de ikke har tid og lyst til sådan nogle ting?

Ekstra Bladet
Tags: