Søn fandt rørende besked efter farens død

Søn fandt rørende besked efter farens død

image title: 
Foto: Kzenon/123rf.com
En 51-årig mand, Mason, døde pludseligt af en pulsåreudvidelse, hvor pulsåren bristede. Men inden han døde fik han på alternativ vis sagt farvel til sin kone.
 
Masons kone, Becca, havde brug for en arbejdsbænk, så hun kunne lave indgraveringer, som er en hobby hun elsker. Mason var en dygtig tømrer og byggede selvfølgelig denne til hende.
 
I februar gik manden bort og efterlod sin kone og søn knuste. Få måneder efter Masons død, gik arbejdsbænken uheldigvis i stykker.
 
Mason havde lært evnerne fra sig, så sønnen kunne reparere den ødelagte bænk for moren. For at reparere bænken vendte han den om, så han kunne forstærke alle benene. Men under bænken fandt han en uventet besked.
 
Skrevet med rød tusch, havde Mason erklæret sin kærlighed til Becca, og sønnen blev taget med storm over de rørende ord.
 
Brevet lød:
 
”Jeg elsker dig, Becca. Uanset hvilken dag, det er i dag, håber jeg, det er en god dag. Gud har i sandhed besvaret mine bønner, den dag han gav mig dig. Jeg ved, at disse dage er de bedste, jeg nogensinde får, og jeg er glad for, du er med mig.”
 
”Jeg er ikke sikker på, om du nogensinde vil se denne besked, men hvis du gør, skal du bare vide, at jeg elsker dig virkelig højt. Der er én ting, jeg ønsker mig i dette liv, og det er at være lige så god for dig, som du er for mig. Hvis jeg kan være det, vil jeg være den lykkeligste mand nogensinde.
Jeg elsker dig min smukke hustru. – Mason”
 
LÆS OGSÅ: Fup-kæreste narrede dansk kvinde for 1,7 millioner

Hvis ikke bænken var gået i stykker, kunne der være gået flere år før beskeden var blevet fundet. Måske aldrig.
 
Sønnen viste farens besked til sin mor, der var rørt til tårer, selvfølgelig. For at bevare beskeden fjernede sønnen de to brædder og satte dem i en ramme.
 
Sønnen delte desuden den rørende besked på det sociale medie, Imgur, hvor han beskriver sine forældres forhold som vidunderligt, og at han aldrig har set nogen mere forelsket.

Efter historien er blevet delt på nettet, har den rørt mange mennesker og har inspireret andre til at dele deres hjertevarme historier, om rørende fund de har gjort efter de har mistet deres kære.
 
Hvad er dit bedste minde om én du har mistet?
 
BT
Tags: 
Nøgleord: