Søren Østergaard: Glad for jeg ikke fik børn

Søren Østergaard: Glad for jeg ikke fik børn

image title: 
epicstockmedia/123rf.com
Den danske skuespiller Søren Østergaard der netop er fyldt 60 år åbner nu op for private detaljer og fortæller om kærligheden til sin kone Lisbeth, og hvordan den overskyggede ønsket om børn.

For parret kunne ikke få børn, og det er Søren Østergaard den dag i dag taknemmelig for.

”Jeg valgte kærligheden frem for børnene. Lisbet og jeg var bare ikke i stand til at få børn. I dag ville det også være forfærdeligt at få børn, når man ser på hele verdenssituationen. Det hele er jo ved at gå i opløsning,” siger Søren Østergaard til Her og nu.

LÆS OGSÅ: Familien fra Bryggen: Børn var uønsket

Derudover lider den 13 år ældre skuespiller af nervelidelsen Tremor, som han blev ramt af for fire år siden. Sygdommen gør, at hans højre hånd ryster og med årene har sygdommen bredt sig, og den påvirker nu også hans venstre hånd.

Til trods for både sygdom, barnløshed og den store aldersforskel er parret fortsat lykkelige efter 30 år sammen og efter 25 års ægteskab. 

”Vi har det rigtig godt sammen. Til gengæld har vi været nogle fjolser med penge, men vi har også oplevet en masse. Det har jeg ofte sagt til Lisbet, ” fortæller Søren Østergaard til Her og nu.
I Søren og Lisbeths tilfælde overvinder kærligheden alt og næste år kan parret fejre sølvbryllup.

Kan du forstå at Søren fravalgte børn fremfor kærligheden?

Her og nu
 
Tags: 
Nøgleord: