Søskende lever som ægtepar og har et barn

Søskende lever som ægtepar og har et barn

image title: 
Foto: Anna Grigorjeva/123rf.com
Selvom det er ulovligt i deres hjemland, Østrig, har Tom fortalt historien om søsteren og hans[ET1]  kærlighed til hinanden til internetmediet Vice.

Interviewet foregik over Skype, hvor han var iført hat og briller, både fordi forholdet er ulovligt, men også fordi han har mødt så meget modstand omkring forholdet.

”Jeg er bange for, at folk vil synes, jeg er ulækker,” siger Tom.
De to søskende har haft et godt øje til hinanden, siden de var børn.

”Jeg begyndte at få følelser for hende, da vi begge kom i puberteten. Hun blomstrede. Nogle gange ville jeg se på hende, når hun tog tøj på på sit værelse, og jeg skammede mig altid bagefter,” forklarer han.

LÆS OGSÅ: Skolelærer snydt til at spise hashkage

En dag, hvor de havde fået lidt at drikke, gav de efter.
 
”Hun kiggede op på mig og spurgte, hvorfor andre mænd ikke kunne være mere som mig,” forklarer Tom.
 
Det var dér, det slog Tom, at ham og Lena ikke kun var søskende. Hun lænede sig ind og kyssede ham, men han skubbede hende væk og spurgte, hvad helvede de havde gang i, og Lena begyndte at græde.
 
De følgende dage var tortur for Tom, og hans tanker kredsede ikke om andet.
 
”Det stod klart for mig, at Lena og jeg altid har flirtet. Jeg plejede at se det som en joke, men det kan det ikke have været. Alle de mærkelige situationer stod pludselig krystalklart,” siger han.
 
I dag bor parret sammen i en lejlighed i Tyskland, langt væk fra deres familie og gamle venner. Deres nye venner tror, de er gift, og da Lena fødte deres fælles barn, fortalte hun myndighederne, at faderen var ukendt, da de ikke ville løbe nogen risiko. Parret er nødt til at gå stille med dørene, da incest mellem søskende kan give fængselsstraf.

”Siden hvornår er væmmelse grund nok til at sende folk i fængsel? Ingen ville nogensinde sende andre i fængsel for at have sex med en kage, bare fordi andre fandt det ulækkert,” siger han og tilføjer:
 
”Jeg ville forstå det, hvis du sagde til mig ‘Du skal i fængsel, fordi du sætter dit barn i fare’. Men mit barn er rask, og min kone og jeg elsker hinanden frivilligt. Derfor gælder ingen gode grunde til at straffe os.”
 
Burde forhold mellem søskende være lovligt, så længe begge parter indvilliger i det?

Dagens.dk
 
Tags: