Sasja fra ’De unge mødre’ afslører vild fødsel

Sasja fra ’De unge mødre’ afslører vild fødsel

image title: 
khunaspix/123rf.com
Den unge mor Sasja fra det populære kanal 4 program ’De unge mødre’ afslører nu, hvordan hendes fødsel forvandlede sig til en helt uforglemmelig oplevelse.

Det var valentinsdag den 14. februar, at den unge mor fødte den lille datter Alva og familien bestående af kæresten Julie Mørck og datteren Annalia gik fra at være tre til fire.

 Alva blev født hele 13 dage over tid, men ventetiden var det hele værd.

“Julie afleverede Annalia i børnehaven og ringede så til fødegangen. Vi blev modtaget på fødegangen cirka klokken 9 af lige den jordemoder, vi havde håbet på, der ville være der. Så dejligt. På det tidspunkt var jeg 5 centimeter åben, og jeg troede egentlig, der var lang vej endnu Jeg kom i fødekar og nåede kun at ligge der kort tid, før presseveerne kom. 10:45 blev hun født i sin sejrsskjorte. Så en super hurtig fødsel og en helt fantastisk oplevelse,” fortæller Sasja til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Derfor udskyder nyforlovet tv-par bryllup

Både de nybagte mødre og jordmoderen var meget begejstret over sejrsskjorten, da det ses meget sjældent. En sejrsskjorte betyder, at barnet fødes med en intakt fosterhinde omkring sig, og det siges at være lykkebringende.

Både Sasja og Julie nyder deres lille mirakel, mens storesøster Annalia skal vende sig til at dele forældrenes opmærksomhed.

“Annalia skal lige vænne sig til det, hun synes Alva ser skør ud og vil helst ikke røre eller kigge for meget på hende,” fortæller Sasja.
 
Selvom storesøsteren er stadig lidt tilbageholden, svæver begge forældre allerede på en lyserød sky.
 
“Jeg tror, hun havde forestillet sig noget andet. Hun troede, de skulle lege sammen, når Alva kom. Men jeg tænker, det kommer helt naturligt lige pludselig. Der er også meget, hun skal forholde sig til lige nu, så vi tager det stille og roligt. Men alt i alt har vi det super godt. Jeg elsker min lille familie!” Fortæller Sasja.

Hvad tænker du om fødsel med sejrsskjorte? 

BT
Tags: