Se billederne: Har ikke klippet negle i 62 år

Se billederne: Har ikke klippet negle i 62 år

image title: 
Foto: Guinness World Records
I 2016 udgaven af Guinness World Records, som udkom lørdag den 3. oktober, er Shridhar Chillal anerkendt som det menneske, der har de længste negle i hele verden.
 
Neglene på hans venstre hånd måler 909,6 centimeter i alt. Neglene på de enkelte fingre måler som følger: Lillefinger, 179,1 cm; ringfinger, 181,6 cm; langfinger 186,6 cm; pegefinger 164,5 cm; tommelfinger, 197,8 cm.
 
LÆS OGSÅ: Heftig debat: Er pigen under eller over vandet?
 
Shridhar Chillal har, for at kunne fungere i hverdagen, valgt kun at lade sine negle vokse på sin ene hånd. Forklaringen på valget om at lade sine negle vokse til den længde, de har nu, har grobund i hans ungdom:

“Da jeg var en ung mand og gik i skole fik en af mine klassekammerater bank af læreren, fordi han havde klippet sine negle. Læreren selv havde meget lange negle. Da vi spurgte hvorfor han havde slået min kammerat, svarede han, at det ville vi ikke kunne forstå før vi selv havde prøvet at få lange negle,” fortæller han.

Fra det øjeblik besluttede Shridhar, at lange negle skulle være hans særkende:

“Jeg har ikke klippet neglene i 62 år. Nu er jeg 78 år gammel og neglene er ved at blive meget porøse på grund af min alder. Jeg har en plan om at få dem klippet af og udstillet på et museum,” forklarer den indiske rekordholder til Guinness World Records.

Kunne du finde på at gøre noget vildt, for at komme med i Guinness World Records?

Ekstra Bladet
Tags: