Se her, hvordan Daniel skaffede sig et job!

Se her, hvordan Daniel skaffede sig et job!

image title: 
Foto: René Schütze/Ekstra Bladet
Daniel Jensen fra Nordjylland havde stået uden job i tre år. Det var derfor en desperat mand, der i starten af måneden tog alternative midler i brug for at finde et job.

Daniel tog et skilt på maven med teksten ”Har du et job til mig?” efterfulgt af et telefonnummer, og placerede sig herefter strategisk på en vejstrækning ved Frederikshavn. Den ide havde Daniel fået fra en god ven, der selv har anvendt metoden med succes.

LÆS OGSÅ: 17-årig studerende betaler mors regninger


Tricket gav forleden pote: Daniel starter mandag i næste uge i fotobutikken ”Click” i Sæby. Han jubler over for Ekstra Bladet:

”Jeg er super glad, og jeg glæder mig bare til at begynde. Den skal bare have fuld skrald på mandag, så de kan se, at de ikke har lavet en fejl, da de ansatte mig”.

Daniel havde udsigt til at komme på kontanthjælp om et par måneder. Med både kone og børn ville det derfor have været lidt af et mareridt for Daniel:

”Der ville gå to måneder, før det kom så vidt, og så var det blevet rigtig stramt med økonomien. Vi er allerede flyttet til noget billigere, men det kan ikke blive meget billigere, for så er der ikke plads til os alle.”

Hvad mener du om den alternative metode? Har du selv, eller kender du nogen der har, anvendt alternative metoder for at skaffe sig et job?
 
Ekstra Bladet

Tags: