Seebach skubbet ned fra tronen

Seebach skubbet ned fra tronen

image title: 
TV 2 / DANMARK
Så endte den store succes for rekordholderen Rasmus Seebach, der gennem 25 uger har været på 1. pladsen af albumlisten. I går tirsdag blev 1. pladsen nuppet af den britiske sanger Ed Sheeran, der er nummer et for 26 gang med singlen ’Divide’, som har været et viralt hit siden udgivelsen. Det skriver Ekstra Bladet.

Rekorden stammer fra 2009-2010, hvor rekordholderen var aktuel med sit debutalbum. Før Rasmus Seebachs single var Kim Larsens ’Midt om natten’ det mest hørte hit. Nummeret udkom i 1983 og toppede i intet mindre end 23 uger.

LÆS OGSÅ: Linse taler ud: Sådan er Dittes kæreste
 
Det vellidte popidol har dog andre ting at glæde sig over. Rasmus Seebach går nemlig direkte ind på 1. pladsen af singlehitlisten med ’2017’, mens udgivelsen ’Bli’ her lidt endnu’ rammer en 4. plads.

I november kommer endnu et album fra popsangeren og tidligere rekordholder Rasmus Seebach. Og mon ikke, at vi kan forvente en masse hits og 1. pladser

Sangerens samtlige fire albums har nemlig ligget nummer et. Og sangeren ’2017’ er Seebachs 6. sang i eget navn, der går helt til tops i Danmark.

Lytter du til Rasmus Seebachs musik?

​Ekstra Bladet
Tags: